Brok in me keel en vermoeide pijnlijke spieren

  • #1

    Hallo Tandor,

    ik heb al maanden last van een brok in me keel en me keel voelt heel aangespannen. Verder heb ik last van me spieren, maar vooral van me kuiten die ik de hele tijd aanspan. Ik merk dat me spieren dan vermoeid raken en daarom pijn gaan doen. Is dit chronische stres?

    Reageer
    #2

    Dat zou wel eens heel goed kunnen. Vooral chronische hyperventilatie

    Reageer
    #3

    Stress kan een rol spelen maar denk ook aan tekorten aan voedingsstoffen, zoals magnesium en vitamine B die veel mensen tekort komen. En vergeet ook niet de rol van electromagnetische velden. Waarom zou je overigens je spieren moeten aanspannen? Je zou, voor je ontspanning, kunnen denken aan het beoefenen van tai chi of yoga.

    Reageer
    #4

    Ik heb het ook 6 maanden gehad. Is nu al een paar weken weg.

    Ik weet n iet wat het is, of hoe het kwam.

    Reageer
    #5

    Ik heb geen te korte aan vitamine dit heb ik meerdere keren laten testen. Chronische hyperventilatie heb ik volgens de longarts niet met de testen die ik heb moeten doen.  Organen functioneren normaal. Alleen me darmen doen spastisch sinds een infectie 3 jaar terug.

    maar heb wel chronisch stres ervan. Dus hyperventileren geloof ik wel en stres. Maar kan niet uitvogelen wat het triggert.

    Reageer
    #6

    De stress is de trigger

    Reageer
    #7

    Ik word ook wakker met een raar gevoel in me benen. Adem ik dan verkeerd in me slaap? Ben ook heel opgejaagd als ik wakker ben.

    de huisarts doet er niks mee. Maar heb er toch iedere dag last van.

    Reageer
    #8

    Dat zal niet aan het ademen liggen, maar aan spierspanning. Dat je je opgejaagd voelt, komt waarschijnlijk omdat je al als je wakker wordt tegen de de komende dag opziet vanwege de klachten

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja dat klopt ook wel wat je zegt. Wat valt er te doen tegen die spierspanning? Alleen stres verminderen?

    Reageer
    #10

    Vooral stress verminderen...

    Reageer
    #11

    John, jullie moeten eens ophouden met alles op stress schuiven.

    ik heb zware ellende achter de rug, en werd dat steeds ook gezegd.

    achteraf bleek het een zenuw beknelling te zijn.

    1 jaar lang klachten, heb 10 neurologen versleten, 5 reumatalogen een professor, tientallen fysio's.

    niemand wist het. "de achter de oren maffia" wilt je graag een pakket aanbieden bij de geestelijke zorg, eenmaal daar ben je weg gevinkt. lichamelijke klachten worden niet serieus genomen.

    ik heb een verzoek ingediend om bij de wereld draait door te komen. Ik ga mijn verhaal doen om de onwetendheid te verbreken. Als je veel spier klachten hebt, is het heel vaak zenuw blokkade/vernauwing. en dit word door alle specialisten over het hoofd gezien. Ze willen zolang een mri uitstellen, want dat kost allemaal veel geld.

     

    Gr duizendpoot

    Reageer
    #12

    Ik blijf last hebben van me benen en hoe dat kan... ik weet het niet.. stres is voor mij de enige logische verklaring. Want als dat het niet is dan weet ik het echt niet meer na al die onderzoeken.

    Reageer
    #13

    Stress en angst kan dat veroorzaken

    Reageer
Reageer op: Brok in me keel en vermoeide pijnlijke spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief