Mri lage rug

 • #1

  hoi,

  ik heb vandaag een MRI van mijn rug gehad en ik vond het eigenlijk een beetje vreemd dat ik na de tijd ook nog röntgenfoto’s moest maken. Dit stond niet in het foldertje en dit had de huisarts ook niet aangevraagd want hij twijfelde namelijk tussen foto’s of MRI scan. Nu maak ik me toch wat zorgen(wat ik sowieso al deed). Dus mijn vraag is: is dit gebruikelijk en maak ik me zorgen om niets? Ik dacht eigenlijk dat een MRI meer liet zien dan een foto dus wat voegt het dan nog toe? Ik vind het heel dubbel allemaal, enerzijds hoop ik een oorzaak van mijn pijn te vinden anderzijds hoop ik natuurlijk niet dat ik bijv. Reuma/hernia oid heb. Nu moet ik drie werkdagen wachten op de uitslag wat dus pas dinsdag zou worden dan als t goed is. Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen!

  Reactie
  #2

  Soms wordt dat wel eens gedaan. Dat komt omdat er op beiden verschillende dingen te zien kunnen zijn. Alleen maar goed dus

  Reactie
  #3
  1. hoi,

  ik wou nog even melden dat de uitslag slijtage van de lage rug is dus dat viel mee voor mij(ondanks dat ik nog maar 28 ben). Ik was bang dat ik reuma zou hebben. Ik krijg nu een blokkade in mijn rug voor de pijn. Die extra foto was dus meer routine denk ik. Fijn dat u even de tijd nam om te reageren.

  Reactie
  #4

  Ik wens je succes/beterschap

  Reactie
Reageer op: Mri lage rug
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief