Pijn onderschouderblad en oksel

  • #1

    Geachte lezers,

    Ongeveer week geleden had ik ontzettend last van jeuk op mijn rug, onder mijn schouderblad. Na twee/drie dagen is de jeuk overgegaan, maar nu heb ik er op een andere manier last van. Echt pijn wil ik het niet noemen, maar het is wel constant aanwezig. Bijvoorbeeld als ik mijn arm tegen mijn lijf aan druk, dan voelt het ontzettend geirriteerd. Ik dacht dat het wel over zou gaan op den duur, maar toen ik vanochtend deo onder mijn oksel smeerde deed dat pijn en toen ik mijn vingers voelde, voelde ik een (spier, klier??) die erg pijn deed als ik er op drukte. Ook als er een koude windvlaag, bijvoorbeeld door tocht langs trekt, voel ik het heel erg versterkt op mijn rug/oksel.
    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en of dit vanzelf weer over gaat? Of moet ik hiervoor een arts raadplegen (iets wat ik nooit doe, omdat ik nooit ergens anders last van heb)?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    ik zou toch even een arts raadplegen hierover. misschien een spier inderdaad, maar het kan ook een klier zijn. laat er even naar kijken.
    Brenda

    Reageer
Reageer op: Pijn onderschouderblad en oksel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief