Is dit mogelijk een harde sjanker

 • #1

  Beste,

  Bijna 2 weken geleden heb ik sex gehad met een dame. We hebben enkel veilige sex gehad, zowel oraal als vaginaal. We hebben wel getongzoend.
  Op de 10e dag bemerkte ik een wondje aan de basis van mijn penis, aan de bovenzijde waar al langere tijd een verdikking zat, waarschijnlijk van scheren. We zijn nu bijna 4 dagen verder en het wondje geneest niet echt. Nu begin ik mij toch zorgen te maken of ik niet toch syfilis heb opgelopen. Zou dit wondje een syfilis zweertje kunnen zijn of zie ik spoken, aangezien ik alles safe heb gedaan, het binnen 10 dagen is verschenen en het heel klein is.
  Alvast bedankt voor uw reactie

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  Als je syfilis oploopt, dan krijg je een zweertje op de plek van de infectie. Als je een condoom hebt gebruikt, dan krijg je geen syfilis zweertje op je penis.

  De foto die je laat zien lijkt ook niet op een syfilis zweertje maar op irritatie van scheren.

  Ik zou het verzorgen door niet te agressief te wassen (oppassen met zeep en douchegel) en het voorzichtig te drogen en in te smeren met vaseline of Nivea of zoiets. Kijk het dan even een week aan, gaat het dan nog niet weg, dan naar de huisarts.

  En niet scheren nu!

  Reageer
  #3

  Hartelijk dank voor uw reactie. Stelt toch enigszins gerust.
  Het is af en toe wel wat vochtig, zie foto van gisteren, doe ik er dan verstandig aan iets op te smeren of juist niet? Misschien toch een ingegroeid haartje dat irtiteetde en opengesprongen is toen ik er langs kwam en wat moet herstellen?

  Bijlagen:
  Reageer
  #4

  Ik zou er vaseline op smeren om ervoor te zorgen dat het beschermd wordt. Het geneest vaak beter.

  Niet aan knijpen of op drukken.

  Ingegroeide haar kan inderdaad ook, dat blijft ook wel eens wat nat.

  Reageer
  #5

  Dank u voor uw reactie, gaan we dat doen en kijk ik nog een pasr dagen aan. Mocht het erger worden dan toch maar een bezoekje aan de huisarts.
  Groeten Arjen

  Reageer
  #6

  Ik heb sinds kort een bolletje op mijn schacht van de penis het vervelt af en toe zou dit een soa zijn mvg

  Reageer
  #7

  Daar valt voor ons toch niets zinnigs over te zeggen? "een bolletje" kan van alles en niets zijn.

  Reageer
  #8

  Ik had er een foto bij gezet maar goed
  Het lijkt een beetje op een ingegroeid haartje alleen zie ik geen zwart puntje van het haartje verder is het rood van kleur voelt hard en lichtjes opgezwollen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dan lijkt het toch vooral op een puistje of talgkliertje

  Reageer
Reageer op: Is dit mogelijk een harde sjanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief