Gepijpt zonder condoom bang SOA

Online ZorgZus
 • #1

  Beste, kunt u mij aub helpen met onderstaande.

  Ik ben afgelopen weekend gepijpt door een vrouw (2min) zonder condoom, niet klaargekomen of wat dan ook. Daarna hebben we mét condoom seks gehad. Deze is niet gescheurd of lek ofzo.

  Nu was ik ultra bang en ben ultra bang voor alsnog een soa omdat ik overal lees over keel soa's.
  Zij heeft zich laten testen in de keel op chlamydia en gonorroe en die is negatief.

  Maar nu lees ik vanalles over syfilis of hiv.

  Moet ik mij hier zorgen om maken? Moet ik testen? Kan het met condoom neuken mog steeds voor soa zorgen??

  Dank alvast.

  Reageer
  #2

  Hiv kan je zo niet krijgen en de kans op syfilis is erg klein omdat deze bacterie niet heel veel voorkomt. De dame in kwestie moet dan al een actieve zweer in haar mond hebben gehad, en die kans is erg klein.

  Reageer
  #3

  Oke dank zover.

  Eigenlijk hoef ik me dus geen zorgen te maken om syfilis en HIV? Die kans is vrijwel nul? Na hoeveel weken zou ik evt kunnen testen op syfilis?

  Kun je op deze manier wel mycoplasma of andere soa oplopen of zegt u van 'de kans is zo goed als nihil op alle soa's dus laat het los?'

  En, alle indianenverhalen die ik lees op internet over dat je zelfs met condoom soa's kunt oplopen, wat is daarvan waar? De condoom is 100% niet gescheurd of lek of afgegleden.

  Erg bedankt voor uw antwoorden, fijn zo'n forum

  Reageer
  #4

  Syfilis test na 4 weken, hiv na 6 weken. Dus combineer ze beide na 6 weken, is 1x bloed afnemen.

  Mycoplasma of andere soa kan wel, kans is niet super groot. De ander moet dan nl. wel die soa hebben. Een test zou ik in dit geval alleen doen als je klachten krijgt.

  Een condoom biedt nooit 100% zekerheid, omdat in het lever 100% zekerheid gewoon niet bestaat. Met condoom kan je altijd nog herpes of genitale wratten overdragen b.v.

   

  Reageer
  #5

  Maar u zegt eigenlijk dat syfilis en HIV zo niet kan toch? Zij heeft getest en het verhaal toegelicht en de arts daar zei dat dan alleen gonorroe en chlamydia keelswab nodig was. Waarom is dat? Waarom geen syfilis en hiv of andere soa's? Hoe groot is de kans dat mycoplasma syfilis of hiv wordt overgedragen door gepijpt worden?

  Kan ik op basis van mijn eerste bericht en haar negatieve keel test op chlamydia en gonorroe deze twee soa's uitsluiten bij mijn penis? Die kunnen ook niet overgedragen zijn bij het neuken met condoom?

  Ik krijg juist klachten door erover te denken en zit helemaal in de stress vandaar mijn vragen. Fijn als u deze ook nog even kunt beantwoorden.
  De vrouw heeft overigens geen wisselende contacten, net zo min als ikzelf (relatie)
  Dank dank!

  Reageer
  #6

  Soa's zijn geen kansberekening. Die vragen zijn zo niet te beantwoorden.

  M.b.t. wat die vrouw wel of niet doet of heeft heb jij geen zekerheid, tenzij je 24 uur per dag naast haar loopt.

  Reageer
  #7

  Beste, ik heb mezelf 11,5 dag na de seks met condoom en onveilig gepijpt door vrouw getest op chlamydia en gonorroe, de Stadskliniek vertelde me dat dat na 10 dagen betrouwbaar was. De uitslag was negatief voor beide. Ook getest op syfilis hiv en hepatitis b al was dat te vroeg. Alles negatief.

  De vrouw had daarvoor nevatief getest ol keel chlam en gonorroe maar in mijn hoofd werd ik gek over andere soa.
  Nu heb ik met mijn vriendin seks gehad en iets van 3x afgetrokken de afgelopen 3 dagen. Ikben nu toch heel bang dat ik haar een soa heb gegeven. Dit wordt versterkt door de plekjes die ik zie op mijn penis.. zie foto. Is dit syfilis!? De soa aidshulplijn zei mij dat dit eigenlijk gewoon niet kon bij heterocontact met een niet-sekswerker. Het condoom is niet gescheurd of wat dan ook.

  Kunt u mij wellicht helpen? Moet ik mij zorgen maken? Kan ik syfilis hebben en hebben overgedeagen? Ik wil mijn vriendin niet kwijt en al helemaal niet besmetten met een soa.

  Dank dank dank alvast voor uw hulp.
  Gr een zeer bezorgde dertiger

  Ik kan geen foto plaatsen.te groot bestand.

  Reageer
  #8

  Het was in ieder geval iets te vroeg om te testen als er geen klachten waren. Syfilis kan pas na 4 weken en HIV na 6 weken. Over de plekjes kan ik zo helaas niets zeggen.
  "dat dit eigenlijk gewoon niet kon bij heterocontact met een niet-sekswerker." dat is wel een ferme uitspraak van Stadskliniek. De kans zal klein zijn maar niet onmogelijk.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je wilt je vriendin niet kwijt en niet met iets besmetten. Maar wel vreemd gaan..

  Je zult zo'n "vriend" maar hebben.

  Reageer
  #10

  Dank John,

  Als de vrouw in kwestie geen keel chlamydia of gonorroe heeft en de seks is mét condoom geweest en ik heb na 11,5dag negatief getest op die twee. Dan mag ik die twee toch wel uitsluiten John?

  De soa aids lijn zei dat van syfilis eigenlijk niet kon in mijn situatie. Omdat de seks veilig was en syfilis via oraal contact sws kleinere kans is. Kan je dit wel bevestigen zonder conclusies aan te verbinden?

  @Mieke. Je hebt helemaal gelijk, daarom voel ik mij ook al weken zo slecht! Dat weegt nog niet op tegen wat ik haar aan doe maar terugdraaien kan ik niet meer, hoe graag ik dat zou willen!!

  Reageer
  #11

  Als ze geen soa heeft kun je er ook geen krijgen...
  En het syfilis verhaal klopt

  Reageer
  #12

  Oke hartstikke bedankt John!

  Keel had ze geen chlamydia en gonorroe dus die kunnen sowieso niet via pijpen dan idd.

  Is seks met condoom '100%' veilig voor chlamydia en gonorroe? Dan kan ik die uitsluiten..?

  Reageer
  #13

  Dat is 100% veilig

  Reageer
  #14

  Duizendmaal dank John!

  Ik voel me voor nu al iets geruster dat het in ieder geval geen chlamydia of gonorroe kan zijn.

  Ik laat je voor nu met rust 🙂

  Dank dank dank

  Reageer
  #15

  Dag John, afgelopen woensdag na 26 dgn laten testen bij onedayclinic op chlamydia/gonorroe en syfilis. Ze zei dat de kans heel klein was en inderdaad alles negatief terug gekomen.

  Nu had ik gevraagd op 'alles' te testen en ik lees veel over mycoplasma maar daar heeft ze niet op getest.

  Moet ik mij hier zorgen over maken?

  Ter herinnering: het was kortdurende orale seks zonder condoom en vaginale seks met condoom

  Dank alvast!

  Reageer
Reageer op: Gepijpt zonder condoom bang SOA
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief