Syfilis zweer

  • #1

    Hi,

    Ik ben onlangs bij de GGD geweest omdat ik 3 zweren op mijn penis heb. Ze vond het erg opmerkelijk omdat ze het herkende als syfilis zweer, maar zij beweerde dat dat er altijd maar 1 is. En ik heb er 3.. (ook zijn mijn lymfeklieren opgezwollen in mijn lies)

    Op internet lees ik eigenlijk overal dat het er ook meerdere kunnen zijn. Ik begrijp dus niet goed waarom zij er zo versteld van stond. Ze heeft er zelfs foto’s van gemaakt..

    Ik ben nu nogal verbaasd over mijn bezoek. Ik verwacht vrijdag mijn uitslag.

    Reageer
    #2

    Hoi Bob, in principe krijg je bij syfilis maar 1 zweer, meerdere is volgens mij uitzonderlijk, je huisarts had je beter moeten informeren over syfilis, ik heb in 2012 een latente syfilis opgelopen (in sluimerfase) o.a. omdat men verzuimd had op syfilis te testen via mijn huisarts, ik heb nog nooit 1 zweer gezien, kreeg alleen een donkerrode plek na verloop van tijd, toen getest, was positief, mijn penis werd ook heel dik gezwollen toen, mocht je syfilis hebben dan blijft dat altijd aan je bloedwaardes te zien als je daarna je op alles soa's inclusief hiv laat testen, ik kreeg toen 3 penicilline injecties in mijn bil, met een tussenposen van 2 weken, sterkte hoi groet Michael

    Reageer
    #3

    Ik verwacht dat ik dan een “uitzonderlijk” geval ben.. maar blijf de verwarring vreemd vinden. Ik lees toch erg vaak “zweertjes” in meervoud op internet.

    Gelukkig controleer ik mijzelf zeker 3 keer per jaar op soa’s vanwege wisselende contacten, dus tot die sluimerfase laat ik het niet komen.

    Reageer
Reageer op: Syfilis zweer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief