Wie kan mij geruststellen?

Online ZorgZus
  • #1

    Goedenavond!
    [i]Sinds een paar dagen heb ik een klein puistje op me schacht zitten. Ik dacht dat het niks was en heb het een paar dagen laten zitten. Toen ging ik weer kijken en was hij[b]kleiner[/b] geworden. Ik scheer me trouwens ook, misschien is het een ingegroeide haar ofzo? Het puistje is:
    - klein, ongeveer 1 mm.
    - De omhang is een beetje wit.
    - Het midden is bruin/groen.

    Verder heb ik er geen last van, geen jeuk enzovoort.

    Wie kan mij helpen?
    Groeten.

    Reageer
    #2

    Is het een puistje? Is het zeker geen SOA? Dan zal het met een paar daagjes genezen zijn. Als je twijfelt of het een SOA kan zijn, zul je even naar de huisarts moeten gaan.
    Lees voor de zekerheid deze informatie eens over Syfilis http://www.soaaids.nl/soa/meest_voorkomende_soa/syfilis en herpes http://www.soaaids.nl/soa/meest_voorkomende_soa/herpes

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie! Ik heb waarschijnlijk een ingegroeide haar, omdat er haren zitten rondom het puistje. Diegene waar mee ik orale sex heb gehad heeft geen SOA, omdat ze het nog nooit eerder 'gedaan' heeft. (Ik ben nog minderjarig).

    Oja, by the way: Het is nog kleiner geworden en het is nog een klein korstje. het bobbeltje is verder weg dus ik denk dat het niks is. Als het over 4 dagen niet weg is ga ik even langs de huisarts.

    Reageer
    #4

    Waarom zou het dan geen herpes kunnen zijn? Herpes kun je namelijk wel krijgen van zoenen, of uit iemands glas drinken.

    En herpes labialis kan dan weer overdragen tijdens orale seks.

    Ik hoop dat het allemaal meevalt. En ga bij twijfel even naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    Bedankt! Ik heb er trouwens geen last van.
    Het kan ook syfilis zijn, maar de kans schat ik nihil in.
    - Ik heb wel van een bepaald aantal symptomen last.
    Zoals
    Spierpijn en vermoeidheid.

    1. Ik heb pijn in mijn schouders. Ik heb eergister ook gym gehad waarbij ik zware oefeningen moest doen zoals: Optrekken in ringen (voor spieren.) en omhoogklimmen in de touwen.

    2. Ik heb last van vermoeidheid, omdat ik tijdens de overgang van tijdverschil vermoeid ben. (Uurtje terug, en klok uurtje vooruit etc.) Dus ik ben meestal 2 weken erg vermoeid, dan voel ik me weer top.

    Ik zal het goed in de gaten houden. Verder heb ik geen last. (Als 't er toch op neer komt, peer ik hem naar de huisarts)

    Reageer
Reageer op: Wie kan mij geruststellen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief