afscheiding uit penis bij druk zetten poepen

Online ZorgZus
  • #1

    ik kan soms moeilijk poepen en moet dan heel hard druk zetten. bij hard druk zetten bedoel ik echt heel erg hard druk zetten. soms komt er dan een heel klein beetje afscheiding uit mijn penis het is een doorzichtig met soms een klein stukje geel erin. ik heb geen last van plassen, ook geen afscheiding aan het eind van plassen ofz en 's ochtends ook nooit afscheiding (dus geen ochtend druppel) het is slechts bij hard druk zetten tijdens poepen. Wanneer een ik kwartier later nog een plasje doe zit er geen slijm.

    Reageer
    #2

    De blaas en de darmen liggen tegen elkaar aan dus ik denk dat op het moment dat er druk wordt uitgeoefend op de blaas waardoor er een druppeltje urine vrijkomt. Zie afbeelding ligging darmen en blaas: http://www.laparoscopyhospital.com/presac/picture/laparoscopic_management_of_undescended_testes_clip_image016.gif

    Reageer
    #3

    Ik heb veel last van Obstipatie, waarvoor ik Lactulosesiroop neem. Druk zetten tijdens het ontlasten is erg ongezond. Dus ik zou wat U betreft kijken naar andere mogelijkheden.

    Reageer
    #4

    Wat micheal verteld(e) heb ik afgelopen avond ook last van gehad. Tijdens het poepen perste ik ook hard en zag ik tot mijn grote verbazing een witte slijmachtige substantie aan mijn penis bungelen. Het leek op sperma maar dan dikker/minder vloeibaar.. verder geen gekkigheid opgemerkt de laatste tijd. Alleen heb ik soms last van mijn testikels, maar dat komt denk ik door mijn zittende beroep (chauffeur)
    Heeft iemand hier enigzIns een verklaring voor? Tandor?

    Reageer
    #5

    Daar is inderdaad wel een verklaring voor... Het kan zijn dat er door hard te drukken ook druk ontstaat op de zaadblaasjes. Er wordt dan inderdaad sperma geloosd zonder vermenging van voorvocht. Daarom dat het sperma dan ook wat minder vloeibaar is.

    Een andere mogelijkheid is een prostatitis..(prostaatontsteking) maar dan treden er ook nog andere klachten op.

    Reageer
    #6

    Tandor,

    ik heb na mastrubatie vaak last van mijn perineum. Ook zitten er dagelijks wat witte draadjes/vlokken in mijn urine. Heel soms tijdens het poepen komt er een wit slijmerig geurloos beetje afscheiding uit de penis. Dit is alleen bij het poepen en echt sporadisch[3 keer afgelopen jaar). Ook staat er vaak ongewoon veel witte schuim op de urine. Ben op Soa getest en deze waren alle negatief. De arts zei dat ik door de stress de boel wat heb belast(penispijn). Toch maak ik me zorgen om de perineumpijn die al even aanhoudt. Ook de schuimende/draadjes urine baart me zorgen. Kunnen dit allemaal klachten zijn van simpele penispijn? Of heb ik dan toch een prostaatontsteking waarbij er een bacterie in het spel is? Ik ben zelfs naar de uroloog geweest en deze heeft me nogmaals op soa getest en urine en bloed bekeken en deze zag er geen opvallende zaken in. Heb je enig idee wat de klachten kunnen betekenen. Soms heb ik 5 dagen geen sex of mastrubatie maar wanneer ik dat wel doe is mijn perineum toch gelijk weer beurs en ervaar ik een zeurende pijn. Mijn arts geeft aan het verder niet te weten.

    Reageer
    #7

    Dat kan komen doordat je je bekkenbodemspieren te veel aanspant tijdens het masturberen. Probeer eens wat relaxter te doen

    Reageer
    #8

    oke bedankt,

    het is dus geen prostaat ontsteking? Loop hier al een jaar mee en wil namelijk niet dat ik alsnog een bacterie zo lang niet heb behandeld.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    kan dit dan ook de witte vlokken en draadjes in de urine verklaren? Daar maak ik me eigenlijk het meeste zorgen om.

    Reageer
    #10

    Een prostaatontsteking zou toch ook andere klachten moeten geven.
    Wanneer heb je het meeste last en volkjes en draadjes?

    Reageer
    #11

    eigenlijk in de ochtend. Als ik veel drink dan wordt de schuim en de draadjes/vlokjes minder.  Maar er zit altijd wel wat in. Vaak is na het weekend(alcohol) de pijn in het perineum wat heftiger. Nu al enkele dagen niet gemastrubeerd en gedronken. Dan worstje pijn zeker minder. Ik denk daarom zelf dat het een geïrriteerde prostaat is. Maar door het schuim(soms zie ik de urine niet eens meer liggen) en de draadjes maak ik me toch wel zorgen. Als ik een week niet drink of mastubeer en dan weer begin dan is de dag erna de pijn er direct weer.

    Reageer
    #12

    De draadjes e.d. kunnen spermaresten zijn die nog in de urineleider zitten, na masturberen bijvoorbeeld. Dat is niet zo heel vreemd. Schuimende urine heeft vooral met drinken te maken. Te weinig water drinken of verkeerde dingen drinken. Veel koffie o energiedrank bijvoorbeeld. Voor het overige zouden je klachten door een overspannen bekkenbodem veroorzaakt kunnen worden. Je kunt je huisarts vragen je urine en bloed op ontstekingen te controleren.

    Reageer
    #13

    bedankt Tandor,

    ik heb 3 maanden terug met dezelfde klachten bij de uroloog bloed laten prikken en deze zei dat er geen witte bloedlichaampjes waren. (Dit zou een ontsteking uitsluiten toch?) er waren verder in het bloed geen bijzonderheden te zien en in de urine ook niet zei ze. Ik ga eens proberen om echt 2 liter water per dag te drinken. Wellicht schilt dat. Die draadjes kunnen dus zomaar een week nadat je gemastrubeerd hebt in je urine zitten? Ik merk dat mijn prostaat door het nadruppelen en pijn wat pijn krijgt. Wellicht dat er daardoor ook wat makkelijker restjes achterblijven.

    Reageer
    #14

    Ik denk toch dat het een probleem van je bekkenbodemspieren is.

    Reageer
    #15

    Bij het poepen moet ik hard pushen, en vervolgens komt er wat plakkerig vloeistof vrij. Is dir dan sperma, voorvocht, of wat anderss??

    Reageer
Reageer op: afscheiding uit penis bij druk zetten poepen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief