Ongerust

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Afgelopen week heb ik een dvp bezocht. Ze gaf me een massage waarbij er werd getongzoend, ze mij heeft afgetrokken en ik haar heb gevingerd. Onze handen zijn niet van het ene geslachtsdeel naar het andere gegaan, er is ook geen oraal of vaginaal contact geweest.

    Ik beschouwde dit op dat moment als veilig maar ben nu toch wat ongerust. Heb ik veel risico op een soa opgelopen? Klopt het dat ik vanaf 4 weken met een redelijke zekerheid alles kan testen?

    Alvast bedankt voor de hulp!
    Roel

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de kans op een soa vrijwel nihil is

    Reageer
    #3

    Dag John,

    Ik was gerust gesteld door je berichtje zeker omdat er volgens mij geen contact is geweest tussen vaginaal vocht en mijn penis. Echter, een dikke week na het contact merk ik een branderig gevoel bij het plassen. Dus terug paniek nu.

    Kan ik door haar handen besmet zijn geworden (zonder vaginaal vocht hieraan)? Klopt het dat je 2 weken na contact duidelijkheid hebt over de soa's die je kan testen via urine?

    Dan kan ik hier al werk van maken.

    Reageer
    #4

    Kan de massageolie gezorgd hebben voor een urineweginfectie (ik denk maar verder na)?

    Reageer
    #5

    Geen infectie maar wel irritatie, alhoewel dat soort olie normaal niet tot irritatie zou moeten leiden, tenzij je het echt in je urinebuis gaat smeren.

    Reageer
    #6

    Een soa test kan 2 weken na het contact

    Reageer
    #7

    @John kun je hier nog op antwoorden:
    Kan ik door haar handen besmet zijn geworden (zonder vaginaal vocht hieraan)?

    Reageer
    #8

    dat is zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Ongerust


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief