Hoe ziet de huid uitslag nog eens eruit?

 • #1

  Hoi John,

  Heb een vraagje aan je. Kun je nog eens vertellen hoe huiduitslag als gevolg van een SOA eruit kan zien? Ik heb eens gehoord dat je ook van Syfilis huiduitslag kunt hebben.

  De afgelopen maanden heb ik 3x onveilig orale seks gehad. 3 keer daarvan heb ik de ander gepijpt en 2 keer is het ook voorgekomen dat de ander mij pijpte. Anaal is veilig geweest met condoom. Alleen raakte een wel heel kort met het topje van de eikel mijn anus aan voordat hij condoom omdeed. Nu valt het me gewoon beetje op dat ik op sommige plekken beetje huiduitslag heb. Voor wat betreft HIV heb ik erg mijn best gedaan en geen risico gelopen. Is het misschien gewoon acne? Het oogt in ieder geval niet zo mooi.

  Begin december heb ik sowieso weer mijn 2 jaarlijkse controle bij de GGD maar ik vroeg me af of deze uitslag iets te maken zou kunnen hebben met een soa. Komt ook alleen op mijn arm en borstkas voor.

   

  Dank je alvast. Ik kan op internet helaas niet duidelijk terugvinden waar je op moet letten. Krijg dan steeds afbeeldingen van heftige uitslag waarbij het hele lichaam onder zit.

  Reactie
  #2

  Soms wat acne op jouw leeftijd is normaal. Wat er op de foto staat heeft met een soa helemaal niets te maken.
  Huiduitslag van HIV en ook syfilis zit over je hele lichaam

  Reactie
  #3

  Dus dan moet ik me voorstellen dat echt je hele lichaam onder zit ofzo of meer verspreid? Sorry vind het altijd een beetje lastig dit onderwerp. Is best ingewikkeld. Ik zal het sowieso eens heel duidelijk vragen bij de GGD. Ik zou wel een van de foto's willen delen van wat ik bedoel op internet maar dat lijkt me niet zo'n goed idee met copyrights enzo.

  En ja het is best irritant eigenlijk. Ik heb erg last van acne ook mijn gezicht heeft zo'n plekken dat maakt je erg lelijk maarja. Snel antwoord weer bedankt!!

  Reactie
  #4

  De uitslag zit over het hele lichaam verspreid en dan horen daar ook nog andere klachten bij.

  Reactie
Reageer op: Hoe ziet de huid uitslag nog eens eruit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief