stinkende vagina tijdens / na de seks

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Sinds een aantal weken heeft mijn vriendin last van een ruikende vagina tijdens en na de sex , in eerste instantie dacht ze dat het mijn penis was maar dat bleekt al snel niet het geval te zijn.

    Ik heb al een aantal jaar met de zelfde en hebben hier nooit last van gehad , de geur is erg aanwezig.

    Ik heb gezegd dat ze beter even langs de huisarts kan gaan maar dat wil ze echt niet (schaamte?) wat ik mij ook wel kan voorstellen.

    Echter k begin mijn twijfels te krijgen wat het kan zijn en haal door de gekste dingen in gedachte.. wie weet is het een soa of in die trans.

    Lees vooral dat het of een schimmel infectie is of toch echt een soa , zijn er werkende dingen te koop zonder dokters recept wat we kunnen uitproberen.

    Ik moet zegen dat de geur ook steeds moeilijker van mijn penis af te wassen is met of zonder zeep...

    wie o wie

    Reageer
    #2

    Ik zou niet van alles gaan proberen...eerst toch maar eens naar de dokter. Het zou best een infectie kunnen zijn...eerst zeker weten wat het is, dan kun je er at aan doen.

    Reageer
Reageer op: stinkende vagina tijdens / na de seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief