Wat is dit?

Online ZorgZus
 • #1

  Hey, ik heb een vraagje. Ik heb ongeveer 2,5 maanden geleden seksueel contact gehad met mijn vriendin. Dit zonder condoom (na lange tijd met gedaan te hebben). We hebben allebei geen andere sexpartners gehad. Nu kreeg ik 2 dagen na dit seksueel contact plots een klein geirriteerd plekje/bultje op mijn voorhuid. Dit trok na enkele dagen weer weg, ik had wat last en kwam op het moment ook met wat meer moeite klaar. Ik kreeg een beetje een drukkend gevoel in mijn onderbuik. Nu heb ik nog steeds wat last van mijn onderbuik, en dan echt precies boven mijn penis. Ik ben 2 weken terug naar de dokter geweest, ik moest de volgende ochtend even urine langsbrengen zodat hij dit kon onderzoeken. Hij heeft dit nagekeken maar alles bleek hieraan oke te zijn. De dokter dacht niet dat het een soa was, wel zei hij dat het zou kunnen dat ik tussendoor een schimmeltje had gehad. Maar nu vraag ik mij af wat het nu zou kunnen zijn, zou dit ook met stress en/of zenuwen te maken kunnen hebben? Mijn eikel is af en toe plots wat rood gevlekt. Dit trekt later meestal weer weg. Maar het lijkt nog steeds ofdat het moeilijker is een goed orgamsme te krijgen. De dokter zei dat ik mezelf niet druk moest maken over soa's. Maar nu begin ik me toch wel echt zorgen te maken, het is nu ongeveer 3 maanden geleden dat de eerste klachten begonnen. Zou het misschien ook kunnen dat ik er teveel over denk en dat het daardoor gaat irriteren? Lijkt me stug maar ik weet het ook niet. Ik hoor graag reacties!

  Reageer
  #2

  Hallo PR,

  Stress kan een heleboel nare bijwerkingen hebben is mijn ervaring. Ik zat zelf ook flink in de stress. Drukke baan, deadlines en ook nog eens een vervelend voorval meegemaakt, waardoor ik heel veel stress had. Door alle stress en spanningen had ik ook vergelijkbare klachten als jij, rode eikel, geirriteerde plekken op mijn bovenbeen, meer zweten dan anders en alle andere ellende die je maar kan indenken. De psyche van een mens heeft meer vat op ons dan we denken.

  Als de dokter na onderzoek concludeerd dat er niets uit het onderzoek naar voren komt, zal ik me als ik jou was ook niet zo druk maken.Makkelijk praten, maar toch. Ik heb me ook flink druk gemaakt, maar kon het uiteindelijk van me afzetten, waarna de klachten langzamerhand verdwenen.

  Veel succes.
  Rudolph

  Reageer
  #3

  Hey Rudolph,

  bedankt voor je reactie! Alleen vraag ik me nog een ding steeds af. Kun je minder snel sexueel opgewonden raken en bijv. minder aan masturbatie of dergelijke gaan doen door veel stress?

  Mvg

  Reageer
  #4

  Ben gisteren naar de Uroloog geweest. Deze heeft met mij de klachten besproken en een echo van de testikels en de prostaat gemaakt. Beide waren prima in orde volgens hem en uit mijn klachten kon hij opmaken dat het met spanning, angst en stress te maken heeft. Hij zei dat deze klachten vaak voorkomen bij leeftijdsgenoten en dat ik de angst van me af moest proberen te zetten. Nu zit ik thuis en heb ik weer een vervelend gevoel in mijn onderbuik. Ik heb nu al een kuur gehad van de dokter en ben al bij de uroloog langsgeweest. Zal het dan toch echt de angst zijn?? Wat moet ik hier nu mee doen? Ik weet het onderhand niet meer..

  Reageer
Reageer op: Wat is dit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief