HIV? Conversiegriep? Help!

  • #1

    Beste allemaal,

    Graag zou ik jullie ingave willen hebben op het volgende:

    Op 5 maart ben ik door een transgender gepijpt zonder condoom en ben ik klaar gekomen in haar mond. Ook heeft ze me max 10 seconden gerimd, (geen tong dr in geduwd alleen kringspier gelikt) was mn eerste keer en vond het niet lekker dus ze kapte er mee.

    Donderdag 21 maart was ik sochtends kerngezond en smiddags heel erg ziek, zomaar ineens hele hoge koorts, koude rilllingen en misselijk. Zaterdag 23 maart zat ik bij de huisartsenpost om deze rede, nogaltijd koorts en pijn in het hele lichaam. Verder geen andere ziekte verschijnselen, geen keelpijn, geen opgezette klieren, geen hoest, geen snotneus.

    Bij de post vingerprik en urine gecheckt en ik had een ontstekingswaarde van 200, bij een gezond mens is die 10.
    Naar huis gestuurd met paracetamol en bedrust advies.
    Zondag ging het iets beter, maar zondag avond ging het weer mis. Een borrel en wat geluiden in mn oor er knapte iets wat later een oorontsteking te zijn. Maandag naar de huisarts en met een antibiotica kuur naar huis. 5 dagen flink last van gehad maar na de kuur was het weer oke.

    De arts bij de post zei dat ik waarschijnlijk een bacteriele virus heb en daarom zo ziek ben.

    Mijn vraag is dus, moet ik die eerste 4 dagen voor de ontsteking zien als een “bacteriele infectie die uiteindelijk mn oor ontsteking heeft veroorzaakt” of was dit een soort van conversiegriep en die oortonsteking was “toevallig”?

    Nu voel ik me weer goed opzich, heb wel een soort van branderig gevoel in mn eikel of tijdens het plassen. Of zijn dit spookverhalen en praat ik het me zelf aan? Ik weet het niet meer.. kunnen jullie adviseren?

    Groeten Tobias

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je het toch bij een oorontsteking met houden. 6 weken na het contact zou je een HIV test kunnen laten doen. Maar je hebt in principe amper risico op HIV gelopen

    Reageer
Reageer op: HIV? Conversiegriep? Help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief