Knobel

 • #1

  Daar was ik weer. Ik heb me laten testen op 4,6,10 en 14 weken op hiv na het risico contact. Ik heb nog steeds last van nachtzweten af en toe diarree en een beetje kriebel in de keel ook. Vaak heeft u verteld dat ik niks heb. Maar ik voel nu een knobbel achter me oor. Ik weet niet of het iets met hiv te maken heeft of dat het gewoon een puist is. Ik heb een afbeelding geplaatst. Het is ook maar een knobbel.

  Reageer
  #2

  We konden er op wachten, daar is Sammy weer.

  Vier negatieve hiv testen, waarvan een te vroeg was, maar drie gewoon netjes na de juiste windowfase, en toch nog vragen of elk pijntje of bobbeltje met hiv te maken heeft.

  Wanneer knoop je in je oren: je hebt geen hiv. Punt.

  Oh ja: wanneer ga je naar een psycholoog?

  Reageer
  #3

  Je hebt geen HIV dus kun je er ook geen klachten van krijgen. Het lijkt toch vooral op een puist

  Reageer
  #4

  Niemand kan verklaren hoe ik aan de klachten ben gekomen. Binnen twee weken na het risico contact. Diarre, nachtzweten, braken, misselijk, tintelingen, keelpijn, spierpijn, zweertjes in de mond en andere vage klachten. Ik val wel elke keer in herhaling dat weet ik maar de huisarts weet geen raad meer. Elke keer bloed af nemen en controles maar ze vinden niks. Veel zeggen dat het door stress angst en spanningen komt maar ik had bepaalde klachten voordat ik ging stressen.

  Reageer
  #5

  A never ending story...

  Reageer
  #6

  En wanneer ga je naar een psycholoog?

  Reageer
Reageer op: Knobel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief