Beste john

 • #1

  Deze week heb is de drie maanden voorbij! Het is erop of eronder voor mij! Nog steeds keelpijn en nacht zweten en een beetje spierpijn en me maag is van streek en me buik maakt constant geluiden. Zoals ik al zo vaak heb gezegd ben jij mijn enige hoop omdat je zei dat ik het niet heb. De tests van 4,6 en 10 weken waren negatief maar heel veel sites zeggen dat drie maanden conclusive is. Ik ben ontzettend bang en mijn klachten komen echt niet door de stress of angst of spanning want die waren begonnen voordat ik me zorgen maakte. Kan jij me nog iets meegeven om een beetje rustig te worden?

  Reageer
  #2

  Ik zou me maar niet al te veel zorgen over HIV maken...

  Reageer
  #3

  Ik schrijf echt geen leugens of bullshit. Maar vandaag had ik weer voor de zoveelste keer diarree en me lip is verveld en doet pijn dat heb ik normaal nooit! Sorry dat ik u zo blijf vragen maar kan ik er echt voor de volle 100% van uitgaan dat het geen hiv is?

  Reageer
  #4

  Het maakt helemaal niets uit wat ik daarover zeg, dat doe ik namelijk al weken maar jij blijft toch stressen. Dus ga testen. En dan hoop ik dat je het eindelijk achter je kunt laten

  Reageer
  #5

  Is er een soortgelijk geval als bij mij bij u bekend met zoveel klachten en toch negatief test op hiv?

  Reageer
  #6

  dat komt wel vaker voor

  Reageer
  #7

  Daar hebben we Sammy weer.

  Al bij de huisarts geweest?

  Reageer
Reageer op: Beste john
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief