Ik geloof er niet meer in John.

  • #1

    Ik heb weer andere klachten bijgekregen. Heb pijn in me ellebogen en tintelingen en soms een doof gevoel in me scheenbenen. Mijn keel doet pijn en ik zweet als een gek in de nacht. Hoe kan ik ooit negatief testen op hiv. En jij maar zeggen dat ik het niet heb. Even gaf je me hoop maar maar ik begin alle hoop te verliezen. Ik heb precies op 43 dagen getest en die was negatief. Maar geen een dokter geeft me een verklaring voor die klachten en ze zeggen maar dat het door de spanning kan komen, maar hoe krijg je zweertjes in de mond en een zere keel door spanning? Jij zij dat als het een acute hiv was dat het ook absoluut zichtbaar moest zijn op de test. Je zij ook dat ik het niet heb en het ook niet zal krijgen! Ik hoop echt datje gelijk hebt John.

    Reageer
    #2

    Heb een fijn leven! Ik reageer hier niet meer op.

    Reageer
    #3

    Iedereen heeft een andere ziekteangst blijkbaar. Bij jou hiv en geen kanker, ALS, MS, enz.

    Wat akelig toch. Ik heb jouw klachten ook, en nog veel meer. Maar ik heb geen hiv. Wel veel klachten. Misschien ook wel wat klachten van stress. Kan.

    Reageer
Reageer op: Ik geloof er niet meer in John.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief