Hoe onveilig is anaal contact in monogame relatie?

 • #1

  Hallo,

  Ik en mijn vriend hebben 7 jaar een monogame relatie. Ik was voor hem zijn eerste sexuele contact en ik zelf heb in mijn vorige korte relatie enkele keren volkomen veilige sex gehad. Kortom wij zijn altijd braaf geweest op sexueel gebied, hebben al 7 jaar alleen sex met elkaar en hebben nooit aanleiding gehad te twijfelen aan een soa, mede op advies van de huisarts. Nu is mijn vraag hoe onveilig anale sex zonder condoom dan nog is. Blijft het risico op hiv/aids altijd ruimschoots aanwezig of is dat te verwaarlozen klein? Helaas is het gebruik van een condoom in ons geval namelijk geen optie dus de keuze is of zonder condoom of helemaal geen anaal contact.

  Wat zouden jullie doen?

  Reageer
  #2

  hoi,
  kan daar volgens mij kort over zijn (uit eigen ervaring)heb al 9 jaar lang relatie met mijn vriend. wij waren voor elkaar de eerste en zover de enige. van dat laatste moet je 100 procent op aan kunnen. dan is anale sex GEEN probleem en GEEN gevaar met oog op hiv/aids. maar nogmaals absoluut monogaam op dat punt.!!
  dan is anale sex dus geen gevaar, wij hebben die belofte aan elkaar gemaakt...en genieten samen van ongeremde sex op dat gebied.
  (hetgeen zonder condoom idd veel intenser is)
  succes

  Reageer
  #3

  gewoon doen. Als jullie beiden nog niet veel buiten de pot gepiest hebben dan kan het wel. Je kunt voor de zekerheid nog een test doen bij GGD Dan weet je het zeker. Gebruik veel glijmiddel, dat is een must. Veel plezier en het is altijd leuk als de vrouw in deze het voortouw neemt, geloof me. Het is anaal ontzettend lekker, mijn vriendin kan dan zeer intens klaar komen. Wel goed voorspel, beetje likker, rustig vingertje erbij en dan gaan met die banaan, eerste keer wel een beetje rustig beginnen natuurlijk. Heel veel plezier!!

  Reageer
Reageer op: Hoe onveilig is anaal contact in monogame relatie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief