Bloed op handdoek hiv

  • #1

    Hallo

    Gister was ik bij een hotel ik ging me dus douchen en scheren , daarna pakte ik een handdoek en begon ik me af te drogen , ineens zag ik bloed op de handdoek , op dat moment dacht ik dat het van mij was omdat ik me vagina heb geschoren en verder heb ik mezelf ook niet gecheckt of ik idd bloed , en nu denk ik wat als die handdoek al van te voren vies was met bloed en ik heb me daarmee afgedroogd, als ik wondjes had opgelopen waar ik het pas nog geschoren had en die bloed op handdoek was in aanraking gekomen met mijn wondjes  kan ik misschien HIV krijgen ?
    ik heb mijn vagina ook met die handdoek afgedroogd kan ik ook hierdoor hiv oplopen ?

    Reageer
    #2

    Aanvulling: ik had me toen pas geschoren dus als ik wondjes had gelopen die waren best vers en open , en als die bloed vlekken niet van mij waren en aangezien mijn wondjes vers waren dus misschien is er kans dan op besmetting? Bloed vlekken waren ook dan in aanraking gekomen met mijn vagina .. dus dat ik ook misschien dan een risico?

    Reageer
    #3

    Zo krijg je geen HIV

    Reageer
Reageer op: Bloed op handdoek hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief