SOA?

 • #1

  Hallo

  Ik had ooit een artikel gelezen over een zuid Amerikaanse chlamediya, ik heb namelijk last van af en toe branderig gevoel bij plassen. Bal pijn, rug pijn, pijn prostaat, stekende branderige gevoel inmijn zij onder de nieren. Deze verplaats zich naar boven lichaam. Komt en gaat, ik heb al eerder soa test gedaan negatief. Rug pijn komt en gaat, heel gek. Dus ik kan deze zuid amerikaanse virus naam even niet vinden. Ik heb deze week afspraak bij radilogie voor een echo. Ik heb wel last van balcyste, geen balzak ontsteking gecheckt bij de dokter.

  Ik ga me weer laten prikken als we niks vinden op de echo, maar was de naam van deze virus?

   

  mvg

  Reactie
  #2

  Chlamydia word door een bacterie veroorzaakt. De Chlamydia trachomatis. Ook in Zuid Amerika
  Ik zou niet weten welke je bedoeld

  Reactie
  #3

  @John

  Nou dit zou een virus zijn die veel sterker is dan wat we hier hebben. Ik heb toen onveilig sex gehad met een zuid amerikaanse vrouw, vandaar mijn hoofd daar vast zit.

  Reactie
  #4

  Als het een Zuid-Amerikaanse vrouw hier in Nederland is, bnetekend dat niet dat ze dan ook Zuid-Amerikaanse virussen moet hebben

  Reactie
  #5

  Ok, lastig ontsteking en heb er last van. Geen soa, geen balzak, geen prostaat, geen nierbekken ben ik nog een ontsteking vergeten?

  Ik heb enkele keren antibiotica gehad en heeft een tijdje geholpen. Achter af gember thee geprobeerd ook geholpen maar blijf het niet drinken. Moet oorzaak vinden.

  Ik wacht effe echo resultaat af, ik verwacht niks speciaals

  Reactie
Reageer op: SOA?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief