soa?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb erg veel last van lage buikpijn en een branderig en jeukend gevoel bij mijn vagina. Daarnaast heb ik ook een gele stroperige/snotachtige afscheiding. Soms zijn het zelfs hele lange slierten. Ik weet zeker dat het geen schimmelinfectie is want daar heb ik me op laten testen en dan voelt het ook niet zo branderig. Ook mijn plas is heel erg van kleur veranderd het ziet er echt donkergeel uit met veel schuim. Ik dacht eerst misschien dat ik een blaasontsteking zou hebben, maar de klacht jeuk hoort daar niet bij toch? Nu zat ik te denken aan de soa gonnorroe? Maar ik weet het niet zeker want mijn vriend heeft helemaal geen klachten. Wat denken jullie?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Mannen hebben meestal juist duidelijke klachten. De eerste klachten ontstaan vaak enkele dagen tot enkele weken na het oplopen van gonorroe. Maar een andere soa is natuurlijk ook mogelijk. Maar ook een blaasontsteking kan jeuk veroorzaken.Je kunt daar alleen maar duidelijkheid over krijgen als je een test laat doen. Ga met de klachten naar je huisarts en overleg met hem/haar.

    Reageer
    #3

    De dokter zei dat ik dit had https://thuisarts.nl/trichomonas/ik-heb-trichomonas. Ik heb de uitslag ook gekregen van de gynocoloog ik heb geen clamidia en gonneroe. Ze hebben alleen niet getest op trichomonas of bacteriële viagnose. De dokter dacht dat ik trichomanas had door de klachten die ik hem vertelde. Ik hoop dat hij het goed heeft. Ik hebt dit medicijn gekregen Metronidazol 500 PCH. Ik moest 4 tabletten in een keer nemen.Heeft iemand ervaring met dit medicijn? En na hoeveel dagen moeten de klachten minder worden?
    Groetjes

    Reageer
    #4

    Trichomonas is een mogelijkheid. Het is ook een soa waarbij mannen niet altijd of eigenlijk bijna nooit veel klachten hebben. De klachten zouden binnen enkele dagen ook minder moeten worden. Je vriend zal dan ook behandeld moeten worden.

    Reageer
    #5

    krijgt hij dan ook hetzelfde medicijn of wat anders?

    Reageer
    #6

    In principe hetzelfde.
    Als hij niet wordt behandeld, loop je het risico dat je dus weer besmet raakt. Hij kan dus wel besmet zijn maar geen klachten hebben.

    Reageer
    #7

    okee dankjewel voor de info 🙂

    Reageer
    #8

    ik wil je niet bang maken ofzo, maar waarschuwen!
    ik heb dit ook een tijdje gehad, ook steeds naar de dokter konden niks vinden, na een tijdje aangedrongen voor het maken van een uitstrijkje, en wat bleek! voorstaduim baarmoederhalskanker, ik had toen 1x contactbloeding erbij gekregen maar ik zat toen al in pap4. daarvoor had ik dus alleen maar jou klachten later begon de uitscheiding vies te ruiken, ik ben gelukkig geopereerd en het is goed gegaan allemaal! maar laat je aub daar wel even naar onderzoeken in het begin heb je niet zoveel klachten namelijk.
    en mannen kunnen het hpv virus overgeven zonder het te weten.

    hoop dat je het niet hebt natuurlijk maar het leek me beter het toch even te zeggen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief