Diarree

 • #1

  hallo ik heb sinds een 2/3 dagen diarree en af en toe een beetje buikpijn. Kan dit iets met hiv te maken hebben?

  Reageer
  #2

  Dat heeft met eten en drinken te maken, niet met HIV

  Reageer
  #3

  Hallo john bedankt voor uw antwoord. Nou las ik op het internet dat diarree wel een symptoon kan zijn van hiv. Of is dit pas wanneer het in een latere stadia zit? En niet in het begin? Kunt u mij daar even over bij scholen?

  bij voorbaat dank

  Reageer
  #4

  Niet in het begin, maar in een later stadium, en dan moeter er eerst nog andere klachten zijn of zijn geweest, zoals de conversiegriep

  Reageer
  #5

  Nou heb geen griep gehad met koorts. Maar los van hiv is er ook geen ander soa zoals chlamydia die misschien voor zulke klachten kunnen zorgen?

  dank

  Reageer
  #6

  Ik zou er geen weten. Ik denk dat je het toch echt bij eten en drinken moet zoeken. Wat heb je op Hemelvaartsdag gegeten en gedronken?

  Reageer
  #7

  Niet iets vreemds waarvan ik niet weet. Ik moet er wel bij zeggen dat ik een chronisch darm ziekte heb genaamd colitus ulecrosa maar ik slik al 3 jaar ongeveer geen medicijnen. Het kan wellicht daarvan komen maar omdat ik ook sexueel actief ben dacht ik laat ik even kijken of het iets met hiv of een soa te maken heeft maar denk dat ik maar beter langs me arts kan gaan om te kijken of het wellicht daarmee te maken heeft.

  nogmaals bedankt

  Reageer
  #8

  Dan zal het eerder met je darmen te maken hebben

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hallo john,

  gister naar mijn arts geweest en heb bloed laten prikken en ontlasting ingeleverd vrijdag word ik gebeld om te kijken of het een opvlamming is van mijn ziekte. Me arts zei dat het eerder als een buikgriep klinkt. Nou ik mijn vraag ik heb al 5/6 dagen dus diarree en af en toe buikpijn. Nog steeds geen koorts of opgezette klieren. Dus de kans op hiv is er nog steeds niet volgens u?

  dank

  Reageer
  #10

  Dat heeft met HIV niets te maken

  Reageer
  #11

  Bedankt voor uw antwoord john, kunt u mij een voorbeeld senario geven wanneer diarree wel een rol speelt met hiv? Dus welke periode na infectie zou zo iets optreden? En moet er dan ook iets zoals griep en opgezette klieren mee spelen? voor mijn gevoel is dit heel belangrijk omdat ik er best angstig voor ben.

  hartelijk dank

   

  Reageer
  #12

  Als je HV klachten krijgt is er nooit maar 1 symptoom alleen. Het zijn dat eigenlijk altijd meerdere symptomen. Conversiegriep, opgezette klieren op meerdere plaatsen tegelijk.
  Maar in het algemeen: als je denkt HIV opgekopen te kunnen hebben, moet je een test doen. Alleen een test kan zekerheid geven

  Reageer
  #13

  Dus als ik het goed heb. Kan de een niet zonder de ander? Dus als voorbeeld als iemand alleen griep zou hebben zou die ook opgezette klieren moeten hebben?

  dank

  Reageer
  #14

  In de regel is dat zo.

  Reageer
  #15

  Heeft u tips voor mijn buikgriep? Kwa gips bedoel ik wat ik het beste kan doen of, dat er eventuele manieren zijn om sneller te genezen?

  dank

  Reageer
Reageer op: Diarree
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief