HIV test

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een jaar geleden de grootste stommiteit gemaakt door onbeschermd het bed te delen met een onbekende dame. Na de daad schoot me te binnen dat ik een ongelooflijk grote fout heb gemaakt. Ik heb haar dan gevraagd of ze met alles inorde was, of ze nog getest was geweest etc. Ze vertelde me dat ze niets had en nog maar net getest was geweest. En dat alles negatief was. De eerste weken kreeg ik verschillende klachten en heb ik haar nog eens op de rooster gelegd omdat ik nooit deze klachten heb gehad. Was de eerste keer dat ik het onbeschermd had gedaan... zo stom geweest...  Toch bleef ze bij haar verklaring dat alles inorde was. Heb in spanning afgewacht tot 3 maand na de geslachts gemeenschap. Uit deze test bleek dat ik geen soa of HIV had. Dan begonnen plots de klieren in mijn hals lichtjes op te zwellen, waardoor ik niet zeker was of deze tesg betrouwbaar was. Aangezien bij sommoge mensen het tot wel 6 maand na de daad kan duren vooraleer er antistoffen worden aangemaakt. Ook zouden antivirale medicijnen dit proces kunnen verlengen. En aangezien ik dit soms inneem ( zovirax), sloeg de twijfel toe. Ook heb ik met de ex van deze dame gesproken en hij vertelde me dat zij meermaals vreemd ging in hun 3 jarige relatie en het dan ook onbeschermd deed. Hijzelf had geen klachten en had zich ook 3 maand na hun laatste onbeschermde contact met haar laten testen en was ook negatief. Had enkel foliumzuur te kort. Nu met dit alles gehoord te hebben, heb ik me op exact 6 maand terug laten testen. Weer kwam de test negatief terug! Maar was het cijfer van 0,05 naar 0,10 gestegen. Nu lees ik dat 0,05 of 0,5 niets zegt over dat er veel of weinig virus in u zou zitten. Enkel wordt er gekeken of het getal groter of kleiner is dan 0,9. Klopt dit?

    Ik heb al 9 maand last van wederkeren ontsteking van de huig, keel, mond, aanslag op tong etc. ( dit is allemaal begonnen net na de test op 3maand ) Nu vroeg ik me af of ik me nog zou laten testen op HIV om zeker van te zijn dat ik dit niet heb of kan ik dit afsluiten ondanks ik antivirale medicatie af en toe gebruik?

    Ik denk altijd dat ik dit niet heb omdat de testen zeggen dat alles inorde is. Maar twijfel... wil andere niet in gevaar brengen.

     

    Reageer
    #2

    Met een negative test op 3 maanden heb je dus geen HIV. Bovendien krijg je van HIV ook na 3 maanden niet pas klachten.

    Reageer
    #3

    Bedankt voir het antwoord. Zovirax heeft als antiviraal medicijn geen invloed op de incubatietijd? Ik neem deze medicatie sporadisch voor uitbraken. Niet constant.

    Reageer
    #4

    7 dagen voor de test niet gebruiken. Het zou geen invloed moeten hebben omdat het op de huid wordt gebruikt

    Reageer
Reageer op: HIV test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief