Gescheurde condoom

 • #1

  Hey John,

  Ik heb uw mening eens nodig. Na vaginale seks waarbij het condoom gescheurd is en waarna we nog een 5 tal minuten zonder condoom verder gevrijen hebben. Ervaar ik klachten die mijn arts en ik niet kunnen verklaren.

  Ik weet dat het uiterst dom was om na de gescheurde condoom. Nog verder te vrijen zonder... maar de dame stelde het zelf voor omdat ze zich had laten testen en alles negatief was. Maar dat zijn inderdaad maar woorden.

  Paar dagen na de daad ervaarde ik pijnklachten bij het plassen en pikkende eikel. Naar arts geweest. Had een zalf voorgeschreven. Waarna de klachten verminderden. 6 weken na de daad me laten testen en was negatief. Dus ik was opgelucht. Maar een week erna kreeg ik een uitslag over heel het lichaam. Ik vermoede dat het misschien kwam door het warme weer. Maar kreeg ook nog extra klachten van vermoeidheid enzo. Dus heb me hierna op 12 weken terug laten testen. Weer negatief. De huidklachten en jeuk bleven maar verergeren. Kreeg dan ook nog eens last van ontstoken amandelen. Wat ik nog nooit heb gehad! Ook was er steeds een wit achtig beslag op de tong aanwezig en waren de klieren in de nek licht gezwollen. Me uiteindelijk op 26 weken na de daad nog eens laten testen. Weer was de hiv test negatief.

  Arts zei dat ik me geen zorgen meer moest maken. Nu zijn we 3 maand verder na de laatste test. Is de jeuk nog steeds aanwezig met de rode uitslag. Zijn mijn klieren zeer erg gezwollen. Heb ik steeds rode uitslag op gehemelte dat niet weg gaat. En heb ik ook de ene keelontsteking na de andere. Maar heb wel nooit koorts! Ook heb ik de voorbije maanden geen koorts gehad!

  Ik heb wel wat schrik om me opnieuw te laten. Ik weet dat mijn lichaam zich normaal al lang had moeten verzetten indien ik hiv had. Maar omdat de klachten niet verbeteren weet ik het niet....

  Zou ik me opnieuw laten testen? Heb geen onbeschermde seks meer gehad sinds het voorval....

  Reactie
  #2

  Je hebt voldoende getest. Een ding is zeker: Je hebt geen HIV.
  De klachten hebben dus een andere oorzaak

  Reactie
  #3

  Bedankt! Voel me gewoon heel onzeker momenteel omdat ik al vanalles geprobeerd heb om de klachten te verminderen maar niets helpt.

   

  Reactie
  #4

  begrijp even niet waarom je je na 26 weken weer liet testen op hiv ?

  6 weken is al zeer betrouwbaar...laat staan 12... maar 26 weken ? Ik denk dat de klachten eerder voortkomen uit stress en extreme mate van angst.

  Reactie
  #5

  Harold,

  Ik liet me op 26 weken terug testen omdat ik gewoon symptomen kreeg die ik nooit of nooit heb gehad voor de fout dat ik gemaakt heb.

  En ook omdat men schrijft  dat het aangeraden is om dit te doen. Zo ben je heel zeker en verklein je de kans dat je door de mazen van het net glipt.  Maar omdat de klachten bleven toenemen en/of terug komen wist ik niet goed of dit nog een gevolg kon zijn van wat er nu 9 maand terug gebeurt is. Waardoor ik graag een 2 de opinie had.

  Reactie
  #6

  Nog 1 vraagje. Is er ooit al een 6 maanden hiv test gewijzigd als je geen risico meer gehad hebt?

  Ga volgende week terug naar de huisarts door de aanhoudende keelpijn en witte/ gele uitslag op tong. Samen met wat enantheem op het gehemelte...

  Reactie
  #7

  Nee. Dat is nog niet eerder gebeurd bij de testen die de laatste jaren worden gebruikt

  Reactie
  #8

  Bedankt! Nog een fijn weekend!

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Gescheurde condoom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief