Hiv door scheren

 • #1

  Hoi

  even een verhaaltje: het zit zo mijn zusje heeft in de lente van 2017 seks gehad met een jongen die een soa bleek te hebben. Ze is hiervoor behandeld maar heeft zich niet laten testen op hiv.

  nou heeft er tussen het moment dat ze seks had en dat ze van die jongen te horen kreeg dat hij chlamydia had ongeveer 5 a 6 maanden tussen gezeten. Bij ons thuis liggen in de douche altijd scheermesjes die mijn moeder zusje en ik gezamenlijk gebruiken. In de tijd dat ze niks wist van haar soa, en ik ook niet, heb ik met haar scheermesjes gedeeld. Vanaf het moment dat ik het wist ben ik alleen mijn eigen mesjes gaan gebruiken. Stel dat ze Hiv heeft, hoe groot is dan de kans dat ik dit nu ook heb door die scheermesjes. Ik maak mezelf helemaal gek, ik wil echt geen Hiv ik heb zelf een vriend straks heb ik hem ook besmet...

   

   

  Reageer
  #2

  scheermesjes gezamenlijk gebruiken is sowieso niet goed. Daar kun je lelijke bacteriƫle infecties door oplopen. HIV krijg je zo niet

  Reageer
  #3

  Maar tijdens het scheren heb ik me wel eens gesneden en is er een wondje ontstaan, stel dat er bloed van haar op het mesje zat wat in mijn wondje kwam, dan kan het toch wel?

  Is het nodig om me te laten testen denk je?

  Reageer
  #4

  Zo krijg je geen HIV

  Reageer
  #5

  Hoi ik merk dat ik toch nog erg in mijn hoofd zit met Hiv.

  tandor je zegt dat Hiv via scheermes niet kan maar op internet lees ik overal dat Hiv via scheermessen kan worden over gedragen en dat je echt geen scheermessen van anderen moet gebruiken..

  moet ik me echt niet laten testen?

  Reageer
  #6

  Aks je het niet uit je hoofd kunt krijgen, laat je dan testen

  Reageer
Reageer op: Hiv door scheren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief