vraagje

  • #1

    kan iemand besmet raken tijdens het vrijen door te zuigen aan de borsten van een vrouw of hoe groot is de kans op besmetting.

    Reageer
    #2

    Die kans is gelijk 0=nul

    Reageer
    #3

    ik bedoel zuigen aan de tepels en voelde ook nog wat nattigheid uitkomen dat was moeder melk neem ik aan zit er daar ook geen risico aan

    Reageer
    #4

    Was de vrouw onlangs bevallen? Normaliter worden alle zwangere vrouwen getest. Verder is het geen risico, als de vrouw (in Nederland extreem weinig) überhaupt hiv heeft dan zou je echt een paar liter moedermelk gedronken moeten hebben om überhaupt een risico te hebben.

    Reageer
    #5

    neen ze was niet zwanger maar heeft wel grote kinderen ik kwam achteraf via via te horen dat ze besmet is,

    maar verder heb ik wel veilig sex gehad.

    ik dank zeer nu weet ik wel genoeg.

     

    Reageer
    #6

    Geen probleem. Ps niet zomaar geloven dat iemand hiv heeft en daarnaast is echt alleen drugsnaald delen en onveilige vaginale/anale seks een risico.  Ook is het zo dat als ze besmet is, ze waarschijnlijk medicijnen gebruikt en dus de viral Load zo laag is dat dan de kans op overdracht heel laag is.

    Reageer
Reageer op: vraagje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief