hoe kan dit? herpes of iets anders

  • #1

    Ik heb sinds een tijdje last van mijn vagina. Veel jeuk en branderig gevoel. Nu heb heb ik al 2x een creme gekregen voor een schimmelinfectie. Maar dat hielp niet echt. Ik zag om een gegeven moment een soort rode blaasje op mijn vagina die ook heel erg pijn deden. Ik ga morgen naar de huisarts, maar ben zo bang.
    Mijn partner en ik zijn 4 maanden geleden uit elkaar gegaan, we zijn 12 jaar samen geweest. Mijn partner had een tijd geleden ook last van jeuk en heeft toen een soa test gedaan. Ik ben toen ook mee geweest naar de huisarts en de test was negatief. Zou het toch kunnen dan ik herpes heb? En hoe kom ik er dan aan? Ik word hier zo onzeker van.
    Kan het ook iets anders zijn? , die wondjes/blaasjes wijzen toch echt op herpes lees ik overal

    Reageer
    #2

    Als je na die test nog onveilige seks hebt gehad zou dat natuurlijk kunnen. Het kan natuurlijk ook door de schimmelinfectie komen. Even afwachten tot morgen maar.

    Reageer
Reageer op: hoe kan dit? herpes of iets anders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief