Herpes genitalis en toekomst?

  • #1

    De afgelopen twee jaar ben ik na een scheiding (20 jaar getrouwd) bezig geweest om mijn leven weer opnieuw op te bouwen. Aan de relatie die ik de afgelopen maanden heb gehad heb ik echter herpes genitalis overgehouden. De betreffende partner had wel eens last van een koortlip maar die was in die tijd niet actief. Hij blijft er nu echter bij dat hij mij onmogelijk besmet kan hebben en daar heb ik het behoorlijk moeilijk mee. Naast het feit dat ik me respectloos behandeld voel weet ik nu ook niet hoe ik verder moet. Ik ben echt niet iemand om de rest van het leven alleen te blijven en al ben ik bijna 50, ik kan nog ontzettend veel genieten van sexueel contact. Tot nog toe had ik wel eens een date maar ik durf dat nu echt niet meer. Stel je voor dat ik weer iemand leer kennen en dat we elkaar wel zien zitten en verder willen gaan. Ik moet dan echt vertellen welke ziekte ik bij me draag en ben zo bang dat dat het dan weer afgelopen is. Het is dat ik drie kinderen heb waarvoor ik er moet zijn maar anders was het leven me echt niet meer de moeite waard.
    Herkent iemand dit of kan iemand me tips geven hoe ik hier mee om kan gaan?

    Reageer
    #2

    Dat is natuurlijk wel vervelend. Maar je kunt en mag het niet verzwijgen in een nieuwe relatie. Het herpes virus raak je dus niet meer kwijt. Maar het is wel beheersbaar. Gewoon eerlijk erover zijn voordat het tot seksueel contact komt is niet de makkelijkste keuze maar wel de beste.

    Reageer
Reageer op: Herpes genitalis en toekomst?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief