Herpes aanval gehad enkele maanden geleden maar..

  • #1

    Hallo

    een tijdje geleden heb ik een herpes aanval gehad.
    Nu heb ik na de sex blaasontstekings klachten (tijdens het plassen een brandend gevoel dit is dan na de seks en duurt 2 uur) nu dacht ik mogelijk blaas ontsteking maar de test was goed. Nu begreep ik dat door herpes deze klachten kunnen voor komen en beter een onderhoudskuur kan gebruiken. Ik ben getest inmiddels op andere soa's dus dat kan het probleem niet zijn. Wel hoorde ik dat immuun kunt zijn voor bepaalde soa's en dus je partner mogelijk wel een soa heeft en ik dan eventueel klachten zou kunnen krijgen.

    Iemand ervaring of tips?

    Reageer
    #2

    Die immuniteit voor SOA´s is fabelachtig.
    Er zijn 2 opties, Herpes Genitalis dus of een schimmelinfectie. Wellicht zijn jullie elkaar voortdurend aan het besmetten.

    Reageer
    #3

    1 keer herpes moet je nog niet aan een onderhoudskuur. Eigenlijk kan je niet immuun zijn voor een SOA, je kan alles opnieuw krijgen, behalve hiv en hepatitis b, die krijg je maar 1 keer. Heel veel mensen dragen het herpesvirus bij zich maar krijgen geen klachten. Je vriend heeft geluk en jij een beetje pech. Hopelijk zijn je klachten nu voorbij?

    Reageer
    #4

    nee mijn klachten blijven aanhouden.

    Inmiddels heb ik een doorverwijzing gekregen naar de gynacoloog.

    Ik heb in 2 maanden tijd 2 herpes aanvallen gehad. daarna niet meer inmiddels bijna 2.5 maand verder. Maar ik blijf sinds die eerste aanval last van mijn plasbuis houden. het werd na de antibiotica 10 keer zo erg nu is het ietsje gezakt maar de pijn trekt ook niet weg.
    Alles wat er geprobeerd word door de arts word de klachten alleen maar erger van.

    Ik had contact gezocht meet ggd en die zeiden dat mijn partnet mogelijk wel gonoreu of chlamydia zou hebben en dat ik daardoor wel uritrites klachten zou kunnen hebben.

    ik heb een anti candida pilletje gehad.
    Mogelijk nog andere schimmels die dit kunnen veroorzaken?

    Reageer
    #5

    Zou het niet verstandig zijn als je partner een SOA test laat doen?

    Reageer
    #6

    ja klopt maar ik heb er een gedaan en die was goed

    Reageer
    #7

    Dan nog.... je schrijft zelf:

    "Ik had contact gezocht met ggd en die zeiden dat mijn partner mogelijk wel gonoreu of chlamydia zou hebben en dat ik daardoor wel uritrites klachten zou kunnen hebben."

    Reageer
    #8

    Dan zou ik dus ook een Soa moeten hebben want u zij eerder immuuniteit is fabelachtig.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Niet iedereen hoeft evenveel last te hebben van een SOA. Zoals de GGD al liet weten is het mogelijk dat je partner een SOA heeft die bij jou dus urethritis kan veroorzaken.
    Een SOA test heeft alleen maar zin als beide partners de test laten doen. Dat geeft dan in ieder geval duidelijkheid en zekerheid.

    Maar gezien de eerdere herpes infectie acht ik herpes dus waarschijnlijker.
    Ga beiden naar de GGD en laat een test doen.

    Reageer
Reageer op: Herpes aanval gehad enkele maanden geleden maar..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief