Is dit mogelijk herpes? Help.

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen donderdag heb ik seks gehad met een sekswerker. Zij hij mij gepijpt zonder condoom. Ik weet het, erg dom van mij. Verder heb ik haar even in haar vagina gedaan (met condoom) en toen gleed een keer wel de condoom een beetje omhoog. Verder heb ik ook anaal gedaan bij haar met condoom.

    Sinds de dag erna al heb ik heel vaak een gevoel in mijn penis. Het is niet pijn en ook niet per se jeuk, maar ik voel hem zegmaar opeens meer. Ik hoop dat het een placebo is omdat ik mij zo druk maak, maar dat zal wel helaas niet.

    Nu ben ik dus ontzettend bang dat ik wat op heb gelopen. Ik heb 30 april een afspraak bij het GGD voor een soa test.

    Gisteren avond merkte ik opeens bultjes op mijn penis op. Waarvan ik niet weet of ze er daarvoor ook al opzaten. En nu maak ik mij zorgen dat dit mogelijk een begin van herpes of iets kan zijn.

    Ik heb morgen een afspraak bij de huisarts om dit na te laten kijken, maar hopelijk kan ik hier al wat worden gerust gesteld.

    Alvast bedankt voor het meekijken.

    Reageer
    #2

    Nog een foto

    Reageer
    #3

    Komt de foto nu wel door?

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    En de tweede foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Het lijkt irritatie te zijn. Herpes zou in principe wel kunnen, maar daar lijkt dit niet echt op. Het lijkt een hele rand te zijn, zeg maar helemaal rondom, en bij herpes zijn het meestal plekjes.

    Houd het even de in de gaten. Blijf er wel vanaf en ga niet zitten wrijven of (extra) schoonmaken ofzo, daarmee irriteer je het alleen maar. Je kan wel zinkzalf of Bepanthen of een andere neutrale creme liefst zonder parfum er voorzichtig op smeren zodat de huid wat tot rust komt.

    Reageer
Reageer op: Is dit mogelijk herpes? Help.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief