Herpes uitbraak stopt nirt

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, ik ben in oktober besmet met herpes, maar ik zit nog steeds in de eerste uitbraak… het gaat maar niet erg. Hoe kan dat. Ik heb al de dokter gebeld en die zegt dat ik niks anders kan doen dan gezond eten, lysine, zink, stress vermijden en goed slapen. Maar dat doe ik nu al 4 maanden en het wil maat niet weggaan. Heeft iemand aub tips, bijv een crème of iets dergelijks? Ik word hier namelijk echt diep ongelukkig van..

  Groet

  Reageer
  #2

  Hallo Rosalie, ik weet niet waar de uitbraak zit.. om tevoorkomen dat je jezelf iedere keer opnieuw besmet (bv doorschuren van ondergoed) kun je de blaasjes misschien afplakken met een speciaal koortslip pleistertje of gewone pleisters..
  En wellicht is in jouw geval een kuur of langdurig slikken vd medicatie (verkrijgbaar via huisarts) op zijn plek.

  Reageer
  #3

  Ik heb het daar beneden.. kan ik dan alsnog die pleisters plakken of proberen in ieder geval? het zin op mijn schaamlippen niet in mn vagina als het goed is. Ik heb de dokter erover gesproken en die zei dat medicatie alleen helpt als je er meteen mee begint bij een uitbraak dus dat heeft geen zin

  Reageer
  #4

  Ik zou toch een afspraak maken voor het spreekuur van je huisarts. De reden is dat een herpesaanval niet zo lang mag duren als jij aangeeft.
  Als je er zo lang, en zo erg last van hebt, dan zou ik de huisarts vragen opnieuw te kijken en samen te kijken of er een optimale aanpak mogelijk is voor jou.
  En dat gaat op het spreekuur, niet telefonisch.

  Reageer
Reageer op: Herpes uitbraak stopt nirt
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief