Scheurtjes perineum

  • #1

    Hoihoi, 2jaar geleden heb ik herpes gekregen. Ik heb er tot op de dag van vandaag nog ontzettend veel last van. Telkens als ik het krijg, krijg ik er een heleboel en doet het ontzettend veel pijn. Ook na dat ik Herpes heb gekregen kan ik niet meer fatsoenlijk seks hebben. Mijn perineum scheurt telkens, hoe lang ik ook wacht, un jaar un week of whatever het blijft scheuren. Ik word er diep ongelukkig van want ik moet overal rekening mee houden. Mijn vraag is dan ook: zijn er meer mensen die hier last van hebben, of weten wat ik er tegen kan doen? Ik heb een lange afstandsrelatie dus mij “foef” heeft alle tijd op te helen, maar toch blijf ik elke x scheuren.

    Ik hoor graag jullie ervaringen! 😊

    Reageer
    #2

    Glijmiddel gebruiken. En bij de huisarts medicijnen vragen, virus remmers. Zoveelmogelijk uitbraken proberen te onderdrukken. Ben je aan de pil? Bij mij als ik anticonceptie gebruik krijg ik achter elkaar uitbraken en echt heftige.

    Reageer
    #3

    Hi John, ik neem iedere dag acyclovir en wil kamagra gaan nemen is het mogelijk om die twee tabletten op dezelfde dag te nemen?

    Reageer
    #4

    dat zal geen probleem zijn. En dan ga ik er vanuit dat de kamagra ook bevat wat er op de verpakking staat. En dat is bij illegale middelen niet altijd gegarandeerd

    Reageer
    #5

    Bedankt John!

    Reageer
Reageer op: Scheurtjes perineum


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief