Twijfel

  • #1

    Hallo,

    Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik (vermoedelijk) HSV-1 genitaal opgelopen, de dag voordat mijn vriend doorhad een koortslip te krijgen. Ik had toen last van pijn in de liezen en pijnlijke blaasjes. Toch heb ik dit nooit getest, omdat ik daar te laat mee was.

    De symptomen zijn al die tijd niet terug gekomen. Vandaag kreeg ik voor het eerst weer een tintelend gevoel, op één plekje, met één blaasje. Ook toen had ik geen last van “groepjes” blaasjes, zoals op veel websites re lezen is. Het ziet er uit als een klein, wit blaasje. Kan het mogelijk nog iets anders zijn dat ik over het hoofd zie? Of is het toch herpes?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Het lijkt toch op een herpes uitbraak. ga naar de huisarts en vraag om een kuur met een anitviraal middel. Maar daar moet je dan wel zo snel mogelijk mee starten

    Reageer
    #3

    Help, dat vind ik echt heel erg. Ik heb gisteren seks gehad met mijn nieuwe partner. Dit omdat ik echt nog nergens last van had. Moet ik me zorgen maken dat ik al besmettelijk was geweest?

    Reageer
    #4

    De kans is klein, maar zou het toch maar bespreken

    Reageer
Reageer op: Twijfel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief