Is dit Herpes? Veel angst, zie foto.

 • #1

  Hi lieve mensen,

  ik hoop snel antwoord te krijgen want ik heb toch best wel veel angst dat ik met een Herpes Genitalis virus rondloop, maar het zou ook goed iets anders kunnen zijn. Zoals je op de foto kunt zien, zitten er een aantal ‘vreemde’ kleine bultjes op mijn penis met een soort van witachtig pus erin. De bultjes doen echt weinig tot geen pijn.

  Dit zijn de redenen van de bultjes die in mijn hoofd opkomen:

  - Herpes Genitalis, ik heb onlangs onveilige seks gehad met een meid die dat ook blijkt te hebben. Ze had geen uitbraak op het moment dat we seks hadden ook al weet ik dat er dan alsnog een kansje bestaat dat ik besmet kan worden.
  - Ontsteking of schimmelbacterie. ik heb afgelopen week best wel vaak seks gehad met 2 verschillende meiden waarbij ik elke keer te laks was om het direct schoon te maken en dus al het ‘smegma’ is blijven zitten.
  - Droogtebultjes. Door het vele malen seks hebben is mijn lul erg droog geworden.

   

  Dit zijn de dingen die in mij opgekomen zijn, van de rest ‘lijken’ m’n ballen iets gevoeliger, ook dat weet ik niet zeker. Van de rest heb ik tot nog toe geen klachten.

  Ik vreet mezelf helemaal op en lig hele nachten wakker, ik hoop echt een snel antwoord te mogen ontvangen.

   

   

  Alvast hartstikke bedankt

  Groetjes

  Anoniem

   

  Reactie
  #2

  Het zou herpes kunnen zijn. Ik kan het niet uitsluiten .
  Je het nogal wat wisselende contacten, misschien moet je een keer condooms aanschaffen. Wel zo veilig

  Reactie
  #3

  Maar een eerste uitbraak zou toch veel erger moeten zijn?

  En zeker dat condooms verstandig zijn alleen ik heb vaak het probleem dat ik vaak de verleiding simpelweg niet kan weerstaan, met name als ik een drankje van te voren heb gedaan.

  Je kan het niet uitsluiten, maar ik zou toch pijn en andere klachten erbij moeten krijgen? Lijkt het ook niet een beetje op talgbultjes?

  Kan ik het nog even aankijken alvorens ik naar de dokter ga?

  bedankt!

   

   

  Reactie
  #4

  Ik kan niet met zekerheid zeggen of het herpes is. Daar zou je voor naar de huisarts moeten gaan. Als je nog even wilt wachten moet je dat doen. Maar dan wel geen seks

  Reactie
  #5

  Het is heel naar, maar een eerste uitbraak hoeft niet altijd heftig te zijn en het ziet er wel naar uit. Ik wil je niet bang maken, maar wel eerlijk zijn want dir was bij mij wel het geval. Ik zou je aanraden om te laten bekijken en om het echt niet meer zonder condoom doet voortaan.... zielig voor de meisjes.... of heb je het al laten testen?

  Reactie
Reageer op: Is dit Herpes? Veel angst, zie foto.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief