op twee plekken?

 • #1

  okey ik heb een beetje een gekke situatie.. Bij mij is kortgeleden herpes genitalis vastgesteld, paar dagen na seks waarbij het condoom is afgegleden bij mijn nieuwe vriend (eerste keer). Snel naar de gemeenschap heb ik klachten gekregen (dag 5/6 jeuk), maar over het algemeen heb ik erg vaak een slechte afweer en vaak ziek.. dus ik dacht de kans is verwaarloosbaar als ik het al heb, om het in mijn keel en/of slokdarm te krijgen.. want dit komt volgens wetenschappelijke bronnen die ik gelezen hebt sporadisch voor en niet op twee plekken.

  na 2.5 week na de primaire infectie heb ik orale seks gegeven (waarbij ejaculatie) (misschien wel heel stom.. maar kans op klachten op 2e plek is zeldzaam), gelijk mond gespoeld met water. Een week na deze seks keelpijn gekregen waarbij ik mij erg moe voelde (volgens dokter ook virale infectie, maar ging niet uit van herpes).

  5,5 week na de primaire infectie heb ik een mogelijke slokdarmontsteking gekregen.. wat in niet veel gevallen ontstaat door herpes.. maar mogelijk is (maar als je het op een plek gekregen hebt is andere plek dus niet waarschijnlijk, maar ook weer niet helemaal onwaarschijnlijk..)

  Een mogelijke slokdarmontsteking heb ik niet vaker gehad (ook nooit merkbaar last van maagzuur) (week voor deze klachten kan ik mij herinneren dat ik orale seks heb gegeven), tijdens deze klachten had ik maagzuur, erge buikpijn, heel af en toe bleef eten zitten en veel moeite met, brandende pijn achter borstbeen (waar met bloedprikken ook geen oorzaak naar voren kwam als in ontstekingswaarden waren goed, maar toch was er geen reden voor mijn moeite met ademhalen).

  achteraf denk ik nu, omdat alles wijst op een slokdarmontsteking (waar overheen gekeken is maar wel is overgegaan naar een aantal dagen) dat dit misschien toch wel door herpes is gekomen (want vaak slechte afweer + misschien nog niet voldoende antistoffen,  dat het dan misschien wel een slokdarmontsteking door herpes kan zijn? mensen hier misschien toevallig ervaring mee?

  Reactie
  #2

  ps: omdat de slokdarmklachten zijn weg gegaan.. en het nu alleen na een paar weken nog een beetje ontstoken uitziet, wil ik dit liever niet aan de dokter voorleggen..

  Reactie
Reageer op: op twee plekken?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief