Jeuk jeuk jeuk help!

  • #1

    Hallo allemaal,

    Vind het eerlijkgezegd fijn om te lezen dat ik niet te enige ben met dit vreselijke virus... gun dit niemand maar voelde me er wel heel alleen in aangezien niemand om me heen begrijpt hoe naar het is.

    Ik heb zo’n 3 jaar geleden eerste uitbraak gehad met alles erop en eraan; koorts enz. Nu is dit voor mij de derde uitbraak maar qua pijn niet minder dan de eerste... het begon met een schimmelinfectie twee weken geleden waarna de blaasjes weer tevoorschijn kwamen. Tegen de pijn heb ik lidocaine zalf, ben afgelopen week begonnen met lysine tabletten, echinaforce forte en slik pijnstilling. De pijn weet ik zo wel te onderdrukken maar wat ik het meest vervelende nu vind is de jeuk. Ik kan er niet van slapen... verschrikkelijk. Dus ik vroeg me af wat jullie daar aan doen? Nog wonderlijke ideeen?

    Sterkte overigens allemaal met dit “kut” virus... ?

    Reageer
Reageer op: Jeuk jeuk jeuk help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief