Herpes genitalis of niet?

  • #1

    Hoi,

    Onlangs bleek dat ik een schimmelinfectie. Ik wist dit niet en ben gaan fietsen (lange rit) en de dag hierna was mijn vagina heel gezwollen en had ik harde bulten. Ik heb mij die dag ook geschoren en ik denk dat ik hierdoor sneetjes in de bultjes heb gemaakt. Ik kreeg ook een diepe scheur in mijn fourchette en daarmee ben ik naar de gyno gegaan.

    Na staalafname bleek dus een schimmelinfectie, maar op de harde bulten hadden zich nu blaasjes gevormd. Ik denk dat dit komt doordat de uitscheiding van de infectie telkens in deze wondjes liep.

    Nu bleek na de uitslag van de testen dat er ook een kiem van een bacterie was. Deze zou vanzelf verdwijnen.

    Nu zei de gyno ook dat herpes ook mogelijk is.. Hij had toen stalen van de blaasjes genomen maar dit blijkbaar niet getest?Maar ik heb ook gelezen dat een schimmelinfectie blaasjes kan veroorzaken.

    Als ik mijn symptomen met deze van herpes vergelijk ben ik ook niet helemaal overtuigd dat ik dit heb. Ik heb nooit jeuk gehad, nooit pijn bij het vrijen en pijn bij het plassen..

    Ik en mijn vriend doen ook altijd aan oraal voorspel voor de daad, dus zou het dan ook niet heel logisch zijn dat ik ook koortsblaasjes aan mijn mond zou hebben?

    Ik nam trouwens ook de diane-35 pil die deze infecties uitlokte (ik neem deze pil 6 maanden en 2 maanden geleden was de eerste bacteriele vaginose). Dus nu neem ik een veel lichtere pil omdat ik geen last heb van acne, enkel haaruitval.

    Kan dit herpes zijn? En zo ja valt dit nog te testen?

    Reageer
    #2

    Herpes is alleen maar te testen a;s er blaasjes zijn en daar een swab van genomen wordt.

    Ik kan zo helaas ook niet zeggen of het herpes is

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het antwoord!

    Ik vraag me dus enkel nog af dat wanneer het herpes zou zijn, waarom ik dan ook geen koortsblaasjes rond mijn mond zou hebben? Mijn partner heeft ook nooit last van blaasjes of dergelijk..

    Reageer
    #4

    Een goede vraag die ik helaas ook niet kan beantwoorden

    Reageer
Reageer op: Herpes genitalis of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief