Help! Herpes genitalis

 • #1

  Ik heb nu voor de eerste keer een uitbraak, ik ben al bij de dokter geweest en die kon bevestigen dat het herpes is. Ik heb ontzettend veel pijn en de dokter kon mij niks voorschrijven. Ik heb last van blaasjes die opengeknapt zijn en ik heb het gevoel alsof het de hele dag aan het zweren is. Ik heb er slapeloze nachten van en ben ten einde raad, Vooral nu de dokter mij niks kan voorschrijven. Er moet toch iets zijn wat de pijn verzacht? Ik heb vaseline en maizena gebruikt maar dit helpt ook niet. Door werd het alleen maar erger en ik heb nu ipv 2 zweertjes 10tallen wondjes. Toiletbezoeken doen pijn, ik schreeuw het nog net niet uit. Maizena droogt het uit waardoor het super erg jeukt. Ik lees sudocreme maar dat (ik werk in de kinderopvang) mogen wij absoluut niet op open plekjes smeren bij luieruitlsag. Dan moeten wij maizena gebruiken. Maar dit helpt ook niet. De dokter helpt mij ook niet verder en ik moet de hele week werken. Kom net van vakantie en heb een maand verlof gehad. Ik kan mijzelf niet ziekmelden hierdoor. Ik ben ten einde raad en ik weet nu al dat ik deze nacht niet fijn ga slapen. Hebben jullie tips?

  -Nogmaals langs de dokter? (Ik weet bijna al zeker dat ze mij niks voorschrijft aangezien ze mij al heeft gezien en ook hoeveel pijn ik heb)
  -Wat kan ik er nou het beste op smeren zonder dat de wondjes gaan smetten of zweren?
  -Werken pijnstillers zoals diclofinac? Deze heb ik namelijk nog liggen
  -Wat kan je het beste doen om een uitbraak te voorkomen?
  -vinden jullie dat ik het eerlijk moet vertellen aan mijn leidinggevende? Ik ben nooit ziek maar ik heb wel al wat kwaaltjes gehad dit jaar. Door m'n rug gegaan, last van knie door osgood schlatter en ik ben ook al door m'n enkel gegaan. Nu kom ik dus net terug van vakantie en ik heb een maand verlof gehad. Ik durf me dus echt niet ziek te melden omdat ze heel erg op het ziekteverzuim letten. Maar aangezien ik deze 3 dagen amper thuis heb overleefd. Hoe moet dat op m'n werk? Ik merk dat ik er de avonden het meeste last van heb en tijdens een toiletbezoek. Wat zijn jullie ervaringen? PLEASE HELP

  Reactie
  #2

  Je kunt op de blaasjes sudocreme smeren. Een herpesuitbraak is niet hetzelfde als luieruitslag. Hierdoor drogen de blaasjes sneller uit. Je kunt bij de huisarts een tube lidocaine crème vragen. Die verdooft de huid zodat je minder pijn hebt. Plassen gaat het beste onder de douche
  Diclofenac is weinig zinvol. Je zou paracetamol kunnen gebruiken.

  Reactie
  #3

  ik heb al twee jaar last van genitale herpes. De eerste uitbraak is het ergst.  Ik heb bijna iedere maand last. Nu al zo een 3 weken achter elkaar. Telkens maar 1 of 2 blaasjes maar wel besmettelijk. Hierbij heb ik schimmel infecties en vreemde geuren door het smeren en proberen van allerlei producten.

   

  Ik heb homeopatische producten geprobeerd, een speciaal dieet, lysine tabletten en vitamine c en dan puur poeder, insmeren met sudocreme ook, in een badje met zeezout, het inspuiten met zilver water (bij de betere gezondheidswinkel), aanstippen met vitamine c opgelost in water en ga zo maar door.

   

  het probleem vormt zich van binnen uit dus ik werk ook aan mijn weerstand. Sport 5 keer per week en vermijd suikers. Neem echina forte weerstand tabletten.

   

  je zou een van deze dingen kunnen proberen. Ik ben fan van zilverwater omdat het mild is en goeie deeltjes bevat. Neem vitamine c en forte en lysine. Meer kan je niet doen.

  Dokter heeft het ondertussen al wel 25 keer gezien. Door het insmeren met vitamine c was het uitgebeten en ontstond er een grote blaar. Ik had gehoopt dat het gedood zou zijn maar die vlieger gaat niet op. Nooit niet meer...

  groeten

  Reactie
  #4

  Ik zie dat je al een boel hebt geprobeerd. Als je snel last hebt kun je lysine beter ook preventief nemen. Argininerijke voeding vermijden natuurlijk. Gewassen van de nachtschadefamilie, zoals aubergine werken ongunstig bij herpes. Kruisbloemigen, zoals kool schijnen juist weer gunstig te werken.

  Verder ook ontstressen. Soms kan je met onderdrukte emoties zitten. Elke lichamelijke klacht heeft ook een emotionele achtergrond. Ook kan candida in je lichaam een factor zijn bij de klachten.

  Naast lysine zou je ook Cats Claw kunnen proberen; dat is goed voor je hele weerstand. Sommige lysineproducten bevatten ook Cats Claw. En verder natuurlijk zink, inwendig en uitwendig.  Voor je hele weerstand zijn ook vitamine A, B, C, E en D nodig. Bioflavonoïden kunnen ook gunstig werken bij herpes. Omega 3 is voor je hele gezondheid goed en zou  mogelijk ook gunstig kunnen werken. Op een site als optimalegezondheid.nl staan ook tips. Je zou ook eens een goede natuurgenezer kunnen raadplegen.

  Reactie
  #5

  Magnesium is in het algemeen goed voor het zenuwstelsel dus zou mogelijk ook kunnen schelen.
  Verder zouden er nog externe stressfactoren kunnen zijn. ik denk aan electromagnetische velden, zoals electrische wekker, wifi enz. Ook een metalen bed of metaal in je matras kan het gezonde aarden verhinderen. tevens werkt het als een grote antenne op omgevingsstraling, waardoor het weer stresshormonen in je lichaam kan geven.

  Reactie
  #6

  Bij mij is 2 jaar geleden gesconstateerd dat ik herpes genitales heb. Ik heb gemerkt als ik het aanstip met teatree olie verlichtend voelt en het werkt ontsmettend. Vervolgens gebruik ik zeolietpoeder, zeoliet is een natuurlijk vulkanische klei. En werkt versnellend bij t uitdrogen van de blaasjes.

  Mag ik vragen aan diegene die praatte over coloïdaal zilver. Doe je dat zowel inwendig als uitwendig gebruiken..

  Reactie
Reageer op: Help! Herpes genitalis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief