BESMET HEPATITIS

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ik ben het, die onveilig seks had met een prostituee afgelopen zomer... ik had 4 weken na het onveilig vrijen een test gedaan en ik was op alles negatief, de dokter zei deze resultaten zijn permanent maar toch vond ik het nodig om een 2de en laatste test te doen vorig wee(4 maanden na het onveilig vrijen) en ik heb een HEPATITIS.... is dit perfect te behandelen? dus is dit te genezen, kan deze ziekte van mijn lichaam weggaan zodat ik andere niet meer besmet?

    OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :(((((((((

    kunnen jullie mij meer vertellen over die resultaat in de bijlage?

    Reageer
    #3

    Heb ik nu alleen hepatitis b? Of heb ik hepatitis a ook?

    Reageer
    #4

    Hep b.

    Reageer
    #5

    Kan ik hepatitis a ook nog krijgen want ik begrijp die woorden en die getallen niet?

    Reageer
    #6

    Hepatitus A kun je altijd oplopen. Maar dat is nu niet aan de orde.

    Reageer
    #7

    ik bedoel als ik nu niet meer onveilig seks heb met een verdachte, kan ik dat dan nog steeds oplopen? want daar staat zo getallen en woorden in die bijlage die ik niet begrijp

    Reageer
    #8

    Hepatitis A wordt voornamelijk overgedragen door het eten en drinken van voedsel dat verontreinigd is met ontlasting dat het virus bevat. Besmetting vindt sneller plaats als de hygiënische omstandigheden slecht zijn. Voedsel en drinkwater kunnen dan besmet raken met ontlasting. Bij jonge kinderen kan een besmetting vaak ongemerkt plaatsvinden. Volwassenen raken meestal besmet via kinderen of tijdens een vakantie in het buitenland waar de hygiënische omstandigheden slecht zijn.
    Hepatitis A kan ook via seksueel contact overgedragen worden. De kans op besmetting is vooral aanwezig bij oraal-anaal contact. Dit betekent seks waarbij contact is tussen de mond en de anus.
    In enkele gevallen vindt besmetting plaats via bloed-bloedcontact.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Maar op de resultaten ben ik MOMENTEEL negatief op hepatitis a, ik heb deze test vorig week afgelegd(4 maanden na het onveilig vrijen) kan mijn hepatitis a nu positief zijn door die seksuele contact die ik 4 maanden geleden heb gehad?

    Reageer
    #10

    Nee hij is toch negatief getest.......

    Reageer
    #11

    dus ik kan nu nooit meer van men leven zonder condoom seks hebben zodat ik mijn partner niet besmet?

    Reageer
    #12

    Hoe kom je daar nou bij?

    Acute hepatitis B gaat meestal binnen een halfjaar vanzelf over. Zonder medicijnen. Rust en gezonde voeding zijn dan belangrijk. Maar soms ontstaat er een chronische infectie. Iemand blijft dan drager van het virus en kan andere mensen besmetten. Een drager kan medicijnen krijgen om het virus af te remmen. Soms verdwijnt het virus dan toch uit je lichaam.

    Het is wel zinvol om pover enkele maanden opnieuw te laten testen.

    Reageer
    #13

    wat moet ik nu doen?

    ik rook niet ik drink geen alcohol enz is dit een voordeel?

    Reageer
    #14

    Je hoeft niets te doen. Het gaat in de regel vanzelf over zoals je hebt kunnen lezen.
    Gezonde voeding en voldoende rust zijn het belangrijkste.

    Reageer
    #15

    Ik heb gelezen op forums en ze zeggen dat jongeren het virus moeilijker of bijna helemaal niet uit hun lichaam krijgen, ik ben zelf 18, is dit waar?

    Reageer
Reageer op: BESMET HEPATITIS


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief