Hepatitis B

Online ZorgZus
 • #1

  Beste John,

  6 maanden geleden ben ik afgetrokken tijdens een massage en heb ik de maseusse gevingerd. Ik had was voorvocht maar was niet klaargekomen. Ik heb daarna mezelf weer afgetrokken om klaar te komen. Ik heb mezelf al getest op Chlamydia en Gonorroe en de uitslag was negatief. Ik maak me nog zorgen om Hepatitis B. Zijn die zorgen terecht?

  Reageer
  #2

  Zo krijg je geen hep B

  Reageer
  #3

  Dank voor de snelle reactie John. Ook niet als er vaginaal vocht op mijn hand terecht gekomen is en daarna mijn penis heb aangeraakt om mezelf af te trekken.

  Reageer
  #4

  Nee dan ook niet

  Reageer
  #5

  HIV in ieder geval zeker niet.  En de kans op een andere soa is heel erg klein zo

  Reageer
  #6

  Oke duidelijk, dus HIV en Hep b sowieso niet. Ook wat betreft hep b is het volgens mij ook zo dat als je eenmaal besmet bent geraakt en antistoffen hebt dat je na een bepaalde tijd (circa 6 maandenn) andere niet kan besmetten. Een andere soa eventueel wel maar ik heb mezelf laten testen op Chlamydia en Gonorroe en de uitslag was negatief. Ik kan nu lekker met een gerust hart verder gaan. Nogmaals Dank John!

  Reageer
  #7

  Hoi John, heb ik het goed begrepen dat hep b op bovenstaande manier niet mogelijk is en eventueel andere soas wel of is er toch een kleine kans op hep b.

  Reageer
  #8

  Volgens mij schreef ik al dat je zo geen Hep B kunt krijgen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Laatste vraag. Wat is de kans op herpes en syfilis. Is die kans ook 0 met de beschreven handelingen (wederzijdse masturbatie) Erg bedankt voor de tijd en moeite!

  Reageer
  #10

  De kans hierop is heel erg klein, zoals John ook al schreef. Dus niet nul.

  Reageer
  #11

  Ik heb de afgelopen 6 maanden ook geen klachten gehad, althans is mij niet opgevallen. Ik maak me denk ik erg (onnodig) erg druk. Wil mijn partner niet besmetten namelijk. De kans is heel erg klein, hoe moet ik dat lezen. Dus overdracht van vrouw op man (ik ben een man) van herpes en syfilis bij eenmalig contact. Een theoretische kans van minder dan 1 procent?

  Reageer
  #12

  Met percentages kan je niets. Soa's zijn geen kansberekening.

  Reageer
  #13

  Maak ik me nu denk je onnodig zorgen.

  Reageer
  #14

  Hoe lang blijf je je vragen herhalen?

  Reageer
  #15

  Herpes kan zo wel.

  Reageer
Reageer op: Hepatitis B
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief