afscheiding, roodheid en jeuk aan mijn vagina en keelpijn

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb langs van een meer afscheiding, roodheid en jeuk aan mijn vagina. Maar ik heb ook keelpijn, en van die witte puntjes erin staan. Nu vraag ik mij af of dit samen kan voorkomen? Lijken deze symptomen om gonorroe? Mijn laatste seksueel oraal contact is iets meer dan een maand geleden. Ik ben echt ongerust

  Reageer
  #2

  Onmogelijk is het niet.
  Heb je ook pijn bij het plassen?
  Hoe lang na het seksueel contact zijn de klachten begonnen ?

  Reageer
  #3

  ik heb niet echt pijn bij het plassen. De klachten zijn gisteren begonnen, dus 6 weken erna.

  Reageer
  #4

  Een vrouw merkt vaak weinig en soms zelfs helemaal niets van gonorroe. Als er wel klachten zijn, dan gaat het meestal om een toename van vaginale afscheiding. Die afscheiding kan onaangenaam ruiken en is soms anders van kleur (pusachtig). Soms is er vaginaal bloedverlies tussen menstruatie┬┤s door. Plassen kan pijnlijk zijn als ook de plasbuis ontstoken is.
  Om zekerheid te verkrijgen is het wellicht raadzaam om een soa test te laten doen.

  Weet je of je sekspartner ergens last van had of heeft?

  Reageer
  #5

  Ik ga morgen eens langs bij de dokter, ik hoop dat het een gewone schimmelinfectie is, maar we zien wel. Hij heeft nergens last van. Dankje voor de uitleg!

  Reageer
  #6

  Als hij echt nergens last van heeft, is gonorroe niet erg waarschijnlijk. Als hij een druiper heeft zou hij dat echt wel weten.

  Reageer
  #7

  net terug van de dokter, die zei dat mijn keel viraal ontstoken was en er een pijnlijk aftje achteraan zat, en dat er waarschijnlijk een schimmelinfectie aanwezig was, aangezien er enkel aan de buitenranden van de vagina roodheid was en er geen blaasjes waren.

  Reageer
  #8

  Gelukkig is het dan meegevallen. Voor jou weer een zorg minder.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: afscheiding, roodheid en jeuk aan mijn vagina en keelpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief