Lapdance & gevingerd

Online ZorgZus
 • #1

  Beste,

  Afgelopen weekend heb ik een lapdance gehad (kleren aan gehouden), waarbij ik de dame ook heb gevingerd. Ook heb ik daarbij aan haar tieten gezeten en haar tepels gezoend. Ik vroeg mij af of er een eventuele kans is op een soa? Eventueel in de keel? En hoe groot die kans dan is.

  Reageer
  #2

  Zo loop je doorgaans geen soa op

  Reageer
  #3

  Doorgaans, dat houdt in dat de kans erg klein is? šŸ˜‰

  Reageer
  #4

  Heel erg klein. Dan zou je na het vingeren meteen met je vingers in je mond moeten zijn geweest of je penis hebben aangeraakt

  Reageer
  #5

  Bedankt voor je snelle reactie. Dat heb ik niet. Ik heb alleen na het vingeren wel aan haar tieten gezeten en die iets later weer gekust.. Maar ik heb nooit mijn vingers daarna direct in mijn mond gestopt en had zoals ik al zei mijn kleren gewoon aan. Geen reden om mij zorgen te maken dus?

  Reageer
  #6

  Nee hoor

  Reageer
  #7

  Dag John, nog een aanvullende vraag: stel ik had wat vocht uit de vagina van de prostituƩe aan mijn vinger, ik pak daarna haar borsten en zoen daarna haar tepels (allemaal gelijk achter elkaar), klopt het dan nog steeds dat de kans op een soa enorm klein is? Waarschijnlijk maak ik mij onnodig zorgen;)

  Reageer
  #8

  Dat klopt

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Lapdance & gevingerd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief