Wat is dit?? (Zie foto)

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, ik heb sinds vier dagen ineens last van een soort etterende bulten op mijn schaamlip. Het begon met 1. Ik dacht dat het een pukkel was, maar er komt er nu elke dag eentje bij en ze worden na het douchen heel zacht en wit en ze zijn door het douchen open gegaan en nu etteren ze soort van continu. Het is de hele tijd een beetje nattig. Op de eerste zit nu een korst.

    Wat kan dit zijn? Als ik google dan lijkt het op genitale wratten, maar dat hoop ik toch niet!! Ik heb al jaren dezelfde vriend. We hebben wel een tijd lang geen sex gehad, even een moeilijke periode allebei. Vorige week zijn we weer actief geworden en 4 dagen na de eerste keer dat we weer sex hadden kwam het eerste bultje. Nu zitten er 4 op een rij.

    Vooral het eerste bultje is wel pijnlijk als je hem aanraakt. Maar wellicht is dat normaal op die plek? Jeukt ook lichtelijk, maar alleen na aanraking.

    Moet ik me zorgen maken dat ik herpes heb, en zo ja.. Moet ik me dan ook zorgen maken over overspel van mijn partner? (Als het herpes is had ik dat wel jaren eerder opgelopen toch) hoop dat iemand me uit de brand kan helpen!

    [attachment=2900]image_2015-07-18-5.jpg[/attachment]

    Reageer
    #2

    Het zou een herpes infectie kunnen zijn...
    De foto is net niet duidelijk genoeg om te zien of het bultjes of blaasjes zijn..... Ik zou je aanraden om naar de huisarts te gaan. Die kan het toch net iets beter bekijken..
    Wanneer heb je de laatste keer je schaamhaar geschoren?

    Reageer
    #3

    Ik scheer over het algemeen elke dag, al heb ik de afgelopen 2 dagen overgeslagen vanwege de bultjes. De eerste dag was ik het vergeten en had ik per ongeluk eentje lichtelijk open gesneden.

    Mochten het genitale wratten zijn, kan ik dan concluderen dat mijn vriend stiekem heeft gedaan, of is er een andere manier om dit op te lopen? Bij hem is niks te zien trouwens, en we hebben allebei geen last van koortslippen.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het goed is om eerst maar eens naar de huisarts te gaan. En dan even zien wat de huisarts ervan zegt. Op genitale wratten lijkt het in ieder geval niet.

    Reageer
    #5

    Ik werd vanochtend wakker met ook zo'n blaasje op mijn lip. Herpes denk ik dan.. Lymfeklier in mijn lies is inmiddels ook opgezet.. Mooi klaar mee..

    Maar wat ik me nu echt afvraag. Met jaren dezelfde partner.. We hebben nadat we maanden geen sex hebben gehad ruim een week geleden voor het eerst weer sex gehad en 4 dagen daarna ontstonden deze blaasjes. Ik ben er daarom wel vrij zeker van dat die sexpartij de aanleiding is geweest. Moet ik dadelijk een serieus gesprek met hem gaan voeren over ontrouw, of is er een andere reden waardoor dit ineens na onze eerste keer sex in tijden is ontstaan?

    Reageer
    #6

    Hij had geen koortslip btw

    Reageer
    #7

    Ik zou eerst eens naar de huisarts gaan. Als het daadwerkelijk een herpesinfectie is (het lijkt er wel op) kun je altijd nog het gesprek met je partner aangaan.

    Reageer
Reageer op: Wat is dit?? (Zie foto)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief