genitale wratten kunnen weg gaan door gardasil vaccin

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb er tijdje last van genitale wratten.
    Nu is het zo goed als weg maar ze kunnen altijd terug komen heb ik gelezen toch?
    Nu las ik op de site van ggd zeeland dat zo gardasil vaccin tegen recedive beschermt is uit nieuwe onderzoek gekomen? En lees er ook positieve reacties op
    Kan iemand me meer vertellen?

    Google maar: gardasil recedive genitale wratten

    Reageer
    #2

    Het verhaal is toch iets anders.
    Het vaccin wordt als preventieve maatregel gebruikt. Daarmee kun je dus besmettingen met bepaalde types vooprkomen of in ieder geval minimaliseren. Mocht je dat toch een infectie krijgen, beschermt de vaccinatie tegen recidieven. Eenmaal besmet met met het HPV virus dat AGW veroorzaakt heeft vaccinatie geen zin meer.

    http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Professioneel_Praktisch/Richtlijnen/Infectieziekten/LCI_richtlijnen/LCI_richtlijn_Humaan_papillomavirusinfectie_anogenitale_wratten

    lees punt 8-8.1

    Ook op de site van de ggd is de vaccinatie als preventieve maaatregel benoemd. En geldt: Na vaccinatie is de kans dat je ooit genitale wratten krijgt, klein. Bovendien voorkom je met vaccinatie dat wratten, na behandeling ervan of het spontaan verdwijnen, terugkomen.

    Reageer
    #3

    Maar als je zo vaccin heb gehad na een succesvolle behandeling of het spontaan verdwijnen er van dan komen ze niet terug met toch?
    Had ook wat reacties van mensen gehoord op forum
    En hun hadden er geen last meer van

    Reageer
    #4

    Een vaccinatie dient om te voorkomen dat je besmet raakt met een virus. Je lichaam maakt dan antistoffen aan. Als je eenmaal het virus hebt opgelopen, raak je dat niet meer kwijt. Ook in dat geval maakt je lichaam antistoffen aan. Het vaccin is dan in principe niet meer zinvol. Het aanmaken van antistoffen wil ook niet per definitie zeggen dat de klachten dan wegblijven. Ook AGW kunnen terug blijven komen. Net zoals dat van toepassing is bij andere vaccinaties de we krijgen. Ook waterpokken en mazelen bijvoorbeeld kun je vaker krijgen. Ondanks het feit dat je gevaccineerd bent.
    Maar je kunt het natuurlijk altijd met je huisarts overleggen.

    Reageer
    #5

    Er zijn nieuwe onderzoeken die aantonen dat het vaccin ook effectief is als recidiefpreventie, dus na een doeltreffende behandeling van voorstadia van baarmoederhalskanker en genitale wratten. Zoals met alle vaccins kan het zijn dat Gardasil® niet bij 100% van degenen die het vaccin toegediend krijgen bescherming biedt. Bovendien biedt het niet tegen elk type van het humaan papillomavirus bescherming. Vaccinatie is daarom geen vervanging van routinematige screening op baarmoederhalskanker.

    Dit vind ik op forums

    ik heb al twee laseroperaties in anderhalve maand gehad (onder volledige narcose) gehad voor wratten aan de bovenkant van de plasbuis.

    tevens het vaccin gardasil gekregen (voor de hpv typen 6, 11, 16 en 1Cool 6 en 11 veroorzaken 80% van de gw's en het vaccin cervarix (voor de hogere hpv typen).

    Dit lijkt mosterd na de maaltijd, maar volgens mijn uroloog ziet ze 70% van haar patiënten niet meer terug nadat ze dat vaccin gekregen hebben en zijn er positieve resultaten behaald met het vaccin in Amerika. Omdat deze vaccins voor mannen niet verzekerd worden (totaal kost dit grapje me bijna 1000 euro), heeft ze een Amerikaans onderzoek naar mijn verzekering gestuurd. Fingers crossed dat

    Hier nog 1

    BerichtGeplaatst: 16:03 Reageer met quote
    ik heb nu meer dan 2,5 maand geleden een eerste spuit gekregen die ze aan vrouwen geven tegen baarmoederhalskanker en ik heb er maar 2 meer bijgekregen en ze kwamen maar half door. heb ze een maand laten staan en ze waren amper 2 mm groot. dit produkt werkt bij mij zeker wel. na die 2 weg te halen zijn er geen meer bij gekomen. over 2 weken 2 de spuit halen. na meer dan een jaar ziet het er eindelijk goed uit

    Staat nog veel meer als je zoekt op forums

    Reageer
    #6

    Het klopt.

    Ik heb ook GW gehad. als de kratten helemaal weg zijn kun je de injecties halen. Die beschermen je tegen nieuwe wratten.

    Bron internist specialisatie HIV,Hpv

    bij huisartsen is dit nog vrijwel.onbekend.

    Greetzzzzz

    Reageer
    #7

    Dit is interessant! Het is nu 2019. Kost dit vaccin nog steeds 1000 euro? Iedereen zou hiervoor ingeend moeten worden. Dat is de manier om dit uit te roeien. Zelf heb ik ook genitale wratten, tenminste 1 op dit moment en ben met een vloeistof, voorgeschreven door de huisarts, aan het klooien om hem weg te halen. Ik vind het behelpen!

    Reageer
    #8

    Het vaccin kost nu €128 per injectie. Je moet er 3 krijgen dus €384. De injectie kies je op een zelfgekozen moment, 2e binnen 3 maanden na de eerste en de 3e tinminste 6 maanden na de eerste.

    Er zijn inmiddels meer onderzoeken geweest en Gardasil schijnt idd zeer effectief te zijn bij bestaande HPV infecties. Bij meerdere proefpersonen zijn de wratten verdwenen na toediening van Gardasil.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb afgelopen maand ook een injectie gehaald. Had een klein wratje nog zitten bij de penisschacht die is inmiddels bijna weg. Ik ben er van overtuigd dat Gardasil zeker doeltreffend is en niet alleen preventief effectief is!! Ik raad het iedereen aan die laat heeft van GW. Uit Amerikaans onderzoek is dit vaker naar voren gekomen.

    Reageer
    #10

    Bedankt, goed om te weten. Ik ben met die wratjes (het waren er uiteindelijk 3) doorgegaan met het aanstippen. Er ontstonden afschuwelijke zweren, duurde meer dan een week en zelfs nu kan ik nog zien dat de huid daar aangedaan is geweest. De wratjes zijn weliswaar weg. Maar ik vind deze methode niks. Aangezien je het virus houdt, zal ik bij een nieuwe wrat zeker om dit vaccin gaan vragen.

    Reageer
    #11

    Dennis ik kan er twee vinden gardasil en gardasil 9, welke nam jij?

    Reageer
Reageer op: genitale wratten kunnen weg gaan door gardasil vaccin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief