Is dit wrat

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb dit op mijn balzak is dit genitale wrat

  Reageer
  #2

  Foto

  Reageer
  #3

  Foto2

  Bijlagen:
  Reageer
  #4

  Foto 3

  Reageer
  #5

  Foto 4

  Bijlagen:
  Reageer
  #6

  Onduidelijke foto. Het zou een wrat kunnen zijn, alhoewel het ook een fibroom kan zijn. Bij twijfel naar de huisarts.

  Reageer
  #7

  Het ziet er niet uit als een bloemkool dit heb ik langer maar hoe lang weet ik niet zal ik betere fotos stuure

  Reageer
  #8

  Als het er al langer zit, dan is de kans dat dit een wrat is niet zo groot. Die zitten nl. vrijwel nooit zo als een enkel wratje, maar meestal worden het er meer en wordt het een groepje. Het zou een fibroom kunnen zijn.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik begruip het niet so goed

  Reageer
  #10

  Ga er dan mee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #11

  Kunnen mannen ook testen voor HPV?
  Ik las op internet dat sommige laboratoria ook voor mannen testen doen. Maar is het te vertrouwen? De test heet HPV DNA PCR-genotypering.

  Reageer
  #12

  Nedeste heb ik niet geschreven,gegoogeld. ik heb het alleen gekopieerd en geplakt. Wat denk je hierover?

  Ja, mannen kunnen zich ook laten testen op HPV. De test die hiervoor gebruikt wordt, heet de HPV DNA PCR-genotypering. Hierbij wordt er meestal een uitstrijkje genomen van de genitale regio. Het monster wordt vervolgens naar een laboratorium gestuurd, waar het DNA van het HPV-virus wordt geanalyseerd. Deze test kan helpen bij het opsporen van verschillende HPV-typen die gerelateerd zijn aan gezondheidsproblemen. Het is betrouwbaar en wordt in verschillende laboratoria uitgevoerd.

  Reageer
  #13

  Het advies was toch: ga naar de huisarts?

  Vervolgens ga je zitten zoeken op Google en vraagt dat hier wat wij van de informatie vinden die je daar vindt?!

  Reageer
  #14

  Ik zou niet weten of het kan/gedaan wordt

  Reageer
  #15

  Ik heb veel dingen gelezen die de huisarts zelf niet weet. Weet je wat verkeerd is? De huisarts kijkt ernaar en zegt dan dat het een wrat is. Maar er wordt geen biopsie genomen omdat ze denken dat alleen type 6 en 11 wratjes kunnen maken. Dat is verkeerd; type 53, 16, en 18 kunnen ook wratjes maken. Er zou toch een biopsie van de wrat gemaakt moeten worden om te kijken of het echt een wrat is en welk type het is. Zo werkt biopsie, maar het wordt niet gedaan. Daarom is een laboratorium beter dan de huisarts. Het kost wel duur, maar dan weet je zeker dat het HPV is.

  De dokter zegt ook niets over cryotherapie. Cryotherapie is veel beter met stikstof. Na cryotherapie, als je 6 maanden geen wrat hebt, zeggen ze dat het negatief is. Na een half jaar controle en geen wrat, dan is het negatief. De dokter zegt ook niet dat HPV door het immuunsysteem van het lichaam verwijderd kan worden. De dokter zegt ook niet dat als je scheert, het erger kan worden. Alleen de uroloog heeft meer ervaring en de dokter verwijst me niet naar de uroloog.

  Reageer
Reageer op: Is dit wrat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief