Levenslang

Online ZorgZus
  • #1

    Hee,

     

    ik ben er nu we achter dat dit levenslang is, maar moet je hee je leven lang aanstippen?

    gaan zo ook wel eens voor langere tijd weg?

    zijn er mensen met ervaring?

    Reageer
    #2

    Kan je jezelf ook besmetten op andere delen van het lichaam zoals de arm of buik?

    Reageer
    #3

    Volgens mij is het niet levenslang en ruimt je lichaam het vanzelf op. Dat kan 1-2 jaar duren maar kan ook langer zijn. Uiteindelijk zouden ze daardoor weg kunnen blijven. Herbesmettingg is alleen zo gebeurd, maar je lichaam weet er dan beter mee om te gaan.
    je kunt jezelf niet besmetten op je arm, onderbuik zou wel kunnen. Alles in de schaamstreek in elk geval wel. Maar een genitale wrat is een ander type dan de gewoon hand en voet wratten. Ik hoop dat je er iets aan hebt. En John, corrigeer mij waar nodig 🙂

    Reageer
    #4

    In een ander topic wordt een methode beschreven die bij zou kunnen dragen aan een genezing.

    https://www.dokter.nl/forum/soa/genitale-wratten/1847165-een-nieuwe-genezing-voor-gw-uit-een-recent-onderzoeksrapport/

    Ik gok dat een aantal maanden de pillen gebruiken om imuumsysteem te boosten wel het proberen waard kan zijn.

    Reageer
    #7

    Ik heb het ook gehad. Niet wetende wat het was. Erg veel pijn gehad. Na een tijdje een crème bij de dokter gehaald. Dit werkte erg goed! Bij mij zijn de uitwendige wratten binnen een maand weggegaan en ook niet meer teruggekomen. Terwijl mijn vriend steeds terugkomende wratjes heeft. Ik ben dus wel immuun ervoor geworden!

    Reageer
    #8

    Hoi Liesje, zou ik mogen vragen hoe lang ze bij jou al weg zijn? Bij mij waren ze al een paar maanden weg, en toen later kreeg ik ze ineens toch weer terug. Ik vraag me af na na hoeveel tijd je dus echt kan zeggen dat je er vanaf bent. Echt om radeloos van te worden dit.

    Reageer
    #9

    He Karin,

    Het virus houd je altijd, je komt er niet van af, meestal zijn de wratten met 2 jaar weg met behandeling.

    Daarna kunnen ze altijd weer komen, de een heeft meer geluk dan de ander.

     

    Zelf heb ik er nog 2, tenminste dat denk ik. eentje is oppervlakkig en heb ik al 2x behandeld maar gaat gewoon niet weg.. de ander heb ik 1x eerder behandeld, geen idee of het het ook echt is.

    Ik heb van nature ook veel talg bultjes dus dat maakt het nog wat lastiger om ze te vinden en er uit op te merken of het ook echt wratten zijn

    Reageer
    #10

    Mijn gyn zei dat je lichaam het virus wel op kan ruimen. Volgens hem is na een aantal maanden geen klachten het virus weg. Maja lees overal weer wat anders. Misschien komt het erop neer dat we het gewoon niet weten omdat je het niet kan testen.

    Is er iemand die nog wel seks heeft gehad erna? En kreeg je partner dan klachten ook als jezelf geen klachten me3r had? Vraag me dat echt af, want zoals ik het nu zie houdt het met liefde wel allemaal op terwijl ik nog zo jong ben en het leven voor me had. Ik ben zo verdrietig!! Op deze leeftijd al geen vriendjes meer.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #11

    Hoe oud ben je karin?

    Reageer
    #12

    Ik ben eind 20 en heb het sinds kort.

    Reageer
    #13

    Ai, ik ben zelf midden 20.

     

    ik zag al wat meer berichten van je van vorig jaar, hoe ben jij er aan gekomen?

    ik heb er naar mijn weten nu 6, ik was van alles af. Ze zijn zeer klein en zag ze ps gister avond met een zaklamp. Ik had 2 weken niet hoeven te smeren. Vind het dus ook erg jammer

    groet,

     

     

    Reageer
    #14

    Ah wat naar dat ze weer terug zijn gekomen. Hoe lang is het weg geweest bij jou? Het is ook zo moeilijk te zien als ze zo klein zijn, ik heb 2 bultjes maar verder zie je met het blote oog niets.

    Ik heb een tijdje gedate met iemand en die bleek GW te hebben. Was er nooit mee in aanraking geweest en dacht altijd; als je het veilig doet kan er niks misgaan. Maar veilige seks bestaat niet. Virussen als HPV en Herpes zitten op de huid en je loopt altijd risico, hoe veilig je het ook doet. Het is gewoon echt dikke pech en voel me ook ernorm alleen erin, omdat niemand om me heen dit heeft. Heb jij wel een partner? Het heeft zo'n impact op deze leeftijd, denk dat we allemaal gewoon willen daten en we weten niet hoe lang het niet meer kan en of het nog wel ooit kan.

    Reageer
    #15

    Ja ik heb een vriendin, wist niet dat ik het had. Waarschijnlijk 3 jaar geleden opgelopen toen ik nog vrijgezel was. Ik heb destijds 1 bultje gehad en dacht wel dat het gw was maar na een creme voor schimmel was de jeuk en het bultje weg, later nog eens een heel klein steewratje gehad. Nu heb ik gewoon 6 van die kleine. Voel me er elke dag rot onder want ik was nog getest op alles. En nu 3 jaar later kom je er achtwr dat je niet kan testen op gw.

    ze zegt wel gewoon dikke pech en dat het wel goed komt. Ze heeft er zelf nog maar 3 gehad als ik hoorde en is bij haar naar alle waarschijnlijkheid nu weg.

     

    ik ben het nog even aan het behandelen maar denk wel dat ze hee snel weg zij want ze zijn heel klein en hoop dat het weg blijft

    Reageer
    #16

    Ben nu een kleine 2 en halve maand of 3 aan het behandelen

    Reageer
    #17

    Wel fijn hoor dat je een vriendin hebt en dat je het kan delen net haar. Verbaast me wel dat het na zoveel jaren nog terugkomt. Mijn gyn zei dat alles wat na 3 maanden terugkomt een nieuwe besmetting is. Maar als ik dit zo hoor, dan twijfel ik daar wel aan. Al kan je elkaar in een relatie misschien wel blijven besmetten.

    Ja heel zuur dat je er niet op kan testen. Je weet gewoon niet waar je aan toe bent. Seks heeft voor mij toch wel voor altijd een andere betekenis gekregen en kan me niet voorstellen dat het ooit nog leuk gaat zijn nu ik deze associatie erbij heb. Maar ja, dit virus je doet er echt helemaal niets aan behalve de symptomen bestrijden.

    Reageer
Reageer op: Levenslang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief