Genitale wrat of gewoon een puistje?

 • #1

  Hoi John,

  Even een korte vraag aan je. Na het scheren, wat sowieso al uitslag geeft, heb ik dit weten te ontdekken.

  Ik kon hem uitknijpen, het was gevult met een klein beetje groen pus. Mijn vraag aan jou is of jij ziet dat het gewoon een puistje is of uitslag van het scheren of toch eventueel genitale wratten.

  Reactie
  #2

  Ben natuurlijk een leek, maar zoals ik het zie is het volgensmij gewoon een puistje geweest aangezien het nu wat ingezakt is binnen een aantal minuten na het uitknijpen. Dit gebied is altijd erg geïrriteerd na het scheren. Dat zie je ook aan de roodheid eromheen.

  Reactie
  #3

  Ziet er nu zo uit. Volgensmij heb ik te snel het topic aangemaakt in de stress want nu is volgensmij duidelijk te zien dat het hier niet gaat om genitale wratten 😅

  Indien dit het geval is kan dit topic verwijderd worden.

  Reactie
  #4

  Wat ik me nu bedenk. Zou het kunnen komen door scheren tegen de haargroei in? Het lijken op een heleboel ontstoken haarzakjes nu ik het een dag later bekijk.

  Reactie
  #5

  Lijkt toch meer een puistje

  Reactie
  #6

  Gelukkig. Was beetje bang want genitale wratten kunnen de rest van je leven terug komen. Maar aangezien ik het kon uitknijpen en er nu een korstje op zit precies zoals het bij puistjes altijd gaat bij mij ben ik gerust gesteld.

  Het is weliswaar onschuldig, genitale wratten, maar ik zit er niet op te wachten uiteraard 😬

  Reactie
  #7

  Ik heb ook deze plekken op de billen John. Zijn dat puistjes/acne of wratten? Ik heb best last van puistjes op mijn gezicht en bij mijn baard maar dus ook dit op mijn billen. Wilde even uitsluiting van genitale wratten vragen zodat ik gewoon met een gerust hart seks kan hebben.

  Reactie
  #8

  Dat zijn puistjes. Ontstoken haarzakjes

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Super bedankt 😁 was weer snel antwoord. Vooral de paarse op de bovenste (linker) bil zat ik een beetje mee maar je hebt me gerust gesteld.

  Kan ik dat verminderen door het netjes bij te houden en ontharen of maak ik het daar erger mee? Heb namelijk last van echt teveel haar daar en in de zomer gaat dat klachten geven zoals transpiratie waardoor er uitslag ontstaat, vooral tussen de billen beetje roodheid dan.

  Reactie
  #10

  Maar van ontharen of scheren zal het waarschijnkijk niet beter worden.

  Reactie
  #11

  Hoopte op een ander antwoord 😅 nee oké dan zal ik het eens even aankijken. Zo'n ramp is het natuurlijk ook weer niet. Dank je wel.

  Reactie
Reageer op: Genitale wrat of gewoon een puistje?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief