Angst

Online ZorgZus
  • #1

    Donderdag moet ik naar de dermatoloog. Ik ben zo angstig dat ik inwendige genitale wratten heb. Ik voel bobbeltjes langs mijn vaginawand en uitwendig zie ik ook íets naars. Heeft íemand ervaring hoe inwendige wratten behandeld worden? Geraak je er ooit vanaf? Hoe moet ik verder en moet je dat vertellen aan je toekomstige partner?

    Reageer
    #2

    Hallo Alix

    ik snap je angst volgens mij worden ze inwendig ook met stikstof behandeld.

    en je hoeft niet bang te zijn in de meeste gevallen klaar je het virus na 2 jaar, soms kan het ook langer duren als 2 jaar.. en het is een zeldzaam geval als je het levenslang behoud,

    de wratten kunnen in die tijd tot dat je het virus nog hebt wel vaker terugkeren, ze gaan ervan uit als je langer als 6 maanden helemaal schoon bent dat je dan ook niet meer besmettelijk bent.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je berichtje. Het doet goed om dat te horen. Ik krijg constant paniekaanvallen. Ik ben sinds 6maanden gescheiden en vind het heel moeilijk om dit er nog bij te nemen.

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief