chlamydia

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb dinsdag voor het slapen gaan,2 pillen genomen voor chlamydia. De dag erna heb ik weinig last gehad van bijwerkingen. Woensdag werd ik enorm misselijk en duizelig.Ook kreeg ik eenmalig dairree.Dit staat ook in de bijwerkingen. Wel wordt ik nu sinds woensdag wakker in de nacht met enge hartkloppingen en hyperventilatie. Ik weet niet of dit door de antibiotica komt. Ik vraag me af hoelang je last hebt van de bijwerkingen aangezien ik nu al 3 dagen extreem misselijk ben. En nog geen verbetering zie

    Reageer
    #2

    Als het bijwerkingen van de pillen zouden zijn, zou je de klachten overdag eigenlijk ook moeten hebben.

    Je zult even geduld moeten hebben. Het is niet zo dat alle klachten ook meteen verdwijnen als je de pillen hebt genomen.

    Reageer
    #3

    Beste Anoniem,

    Persoonlijk heb ik ook ervaring met medicatie tegen Chlamydia.
    Ik had ook last van duizeligheid en misselijkheid maar ben dit tegengegaan door veel groene thee te drinken en regelmatig even naar buiten te gaan voor een korte wandeling.
    Op [url=http://chlamydiainfopagina.nl/][/url] heb ik ook wat meer informatie gevonden over wat het nu allemaal inhoudt en wat het verloop is. Het is altijd goed om te weten wat het nu allemaal precies is.

    Heel veel sterkte!

    Groeten,

    Jordi

    Reageer
    #4

    Hey anoniem,

    Ik ben ook door deze marteling gegaan en wens je heel veel sterkte hiermee.
    Hopelijk ben je snel genezen hiervan.
    Op [url=http://chlamydiainfopagina.nl/]Chlamydia Infopagina.[/url] vond ik ook heel veel informatie terug die mogelijk bruikbaar kan zijn voor je.

    Sterkte en heel veel groetjes!

    Kylie

    Reageer
    #5

    Kan ik de pillen malen en in de thee doen van mijn partner of heeft het dan niet de zelfde werking

    Reageer
    #6

    Waarom zou je pillen willen malen en in de thee doen?

    Reageer
    #7

    Ik heb een vraag ik heb me na 2 weken na een mogelijk risico getest bij de ggd voor chlamidya en gonorroe. Ik had toen 1.5 uur voor het onderzoek niet geplast. Uitlsag was negatief.
    En na 9 weken opnieuw getest voor chlamidya en gonorroe en ook weer negatief en ik had weer voorafgaan het onderzoek al geplast waardoor ik 45 min voor het onderzoek urine in een potje heb geplast. Alleen maak ik me zorgen om, of ik niet doordat ik me niet gehouden heb aan 3 uur vooraf niet urineren, nu een vals-negatief uitlsag heb? Graag uw medisch advies!

    Reageer
    #8

    Niet verstandig om je niet aan de regels te houden voor o'n test, en dan ook nog 2 x
    Er is wel een klein risico.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja inderdaad maar dit hadden zij mij ook totaal niet aangegeven.?moet ik me voor de 3e keer testen?

    Reageer
    #10

    Neem contact met ze op en vraag het even na

    Reageer
Reageer op: chlamydia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief