Chlamydia

Online ZorgZus
 • #1

  Goedenavond,

   

  Eind december is er bij mij chlamydia geconstateerd. 3 weken geleden negatieve uitslag gekregen na gebruik van 2e kuur (1000mg azitromycine).

  Alleen heb ik nog een branderig gevoel tijdens plassen en soort van dof gevoel achterin de linker teelbal/zak. Voordat ik de tweede kuur nam was de branderige gevoel elke keer tijdens plassen, nu is het alleen in de ochtend.

  Vanochtend dus langs de huisarts gegaan. Hij constateerde geen verharding of een knobbel en sloot kanker dus uit. Ik heb dus geen concrete antwoord gekregen van mijn klachten. Weet u misschien wat het is? Ik raak het nu een beetje zat. Ik liep er 3 maanden mee, drie weken geleden negatief uitslag gekregen maar nog steeds loop ik met klachten.

  Reageer
  #2

  Misschien een bijbalontsteking...

  Reageer
  #3

  Dankjewel voor uw reactie.

  Dat zei ik ook tegen de huisarts omdat ik laatste dagen ook pijn heb aan mijn zij. De huisarts voerde paar handelingen uit ter hoogte van mijn blaas, maar hij zei dat het geen bijbalontsteking zou zijn. Gaat bijbalontsteking vanzelf over?

  Reageer
  #4

  "De huisarts voerde paar handelingen uit ter hoogte van mijn blaas maar hij zei dat het geen bijbalontsteking zou zijn"
  De bijbal zit in de balzak...

  Maar doorgaans gaat dat vanzelf over

  Reageer
  #5

  Sorry ik heb het verkeerd geformuleerd. Inderdaad ook aan de balzak. Hij vertelde dat hij geen afwijking in de grootte zag. Ook voelde het voor hem normaal (niet hard dus).

  Aan hoeveel dagen of weken kan ik denken? Want het is nu ongeveer 3 weken geleden dat ik negatief ben getest op chlamydia.

  Reageer
  #6

  Van een bijbalontsteking krijg je ook geen zichtbare of voelbare afwijkingen. Maar de bijbal is gevoelig bij aanraking. Het is moeilijk te zeggen hoe lang het kan duren

  Reageer
  #7

  Hoe kan de huisarts constateren op een bijbalontsteking? Is dat mogelijk door een echo bijvoorbeeld?

  Reageer
  #8

  Na hoeveel dagen/weken of maanden is de kans groot dat onbehandelde bijbalontsteking voor minder of geen vruchtbaarheid zorgt?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat kan met een echo

  Reageer
  #10

  Dan moet je er toch jaren mee rond lopen

  Reageer
  #11

  Dankjewel meneer,

  Vandaag weer met hetzelfde klachten naar de huisartsenpost gegaan. (stekend/dof pijn in linkerbal (achterkant) heel soms rechts en lies pijn. De linker lies is ook wat dikker.

  Er wordt mij telkens verteld dat er niks aan de hand is. Ze zeggen hij is niet rood of dikker dan de andere. Ik word er echt moe van, wanneer ik zeg ik wil een echo maken zeggen ze dat het niet nodig is. Ik heb al twee maanden last. Wat kan ik doen?

  Reageer
  #12

  Je had beter kunnen wachten en naar je eigen huisarts kunnen gaan... Je hebt er al 2 maanden last van dus die twee dagen hadden dan ook nog wel gekund...

  Reageer
  #13

  Ja maar die vertelt weer hetzelfde verhaal....

  Reageer
  #14

  Dan moet je een verwijzing voor de uroloog vragen. Je hebt wel al 2 maanden klachten die niet overgaan. Dan zal er toch even beter naar gekeken moeten worden

  Reageer
Reageer op: Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief