Vraag condoom

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ,Zie foto's.

    Ik heb gister sex gehad. Deed de condoom af en gooide die weg. Ik zeg in een flits wat geligheid en schrok daarvan. Toen ik het condoom pakte en de inhoud op papiertje deed was er niks te zien. Toen ik de condoom uitspoelde en helemaal schoonwreef met een doek bleef die vlek. Ik heb 7 uur later na mijn nachtrust afgetrokken en niks aan de hand. Sperma heeft een normale kleur.

    Heeft iemand een idee hoe dat kan? Ik neem aan als het afscheiding was dat het condoom afspoelen en schoonwrijven met wit papier waarop ook niks te zien was het zou weg halen. Plus het in de inhoud zelf ook zeker te zien zou moeten zijn. Het lijkt in het plastic zelf te zitten..

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Wat je ziet is trouwens de volledig uitgespoelde condoom waarna ook nog gepoogd is om de gele vlek met wit keukenpapier weg te wrijven aan zowel buiten als de binnenkant. Dit is na 5 min klaarkomen gedaan

    Reageer
    #3

    Het moet hier toch echt niet gekker worden dat  gevraagd word om gebruikte condooms te gaan beoordelen!!

    Reageer
    #4

    Dezelfde vraag gesteld aan soa sence en dat antwoord was toch echt professioneler, maar bedankt! Je kunt hem ook omdraaien! Moet niet gekker worden dat je hier een vraag stelt waarmee je echt zit en zorgen maakt en zo word gereageerd..

    Reageer
    #5

    Ga naar een privékliniek toe met je vragen. Daar kan je tegen betaling van flinke bedragen antwoord krijgen op al je vragen.

    Reageer
Reageer op: Vraag condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief